Върнаха влюбената банкерка обратно в ареста

Под домашен арест можела да пречи на разследването
12
Върнаха влюбената банкерка обратно в ареста
Снимка: БГНЕС

Варненският апелативен съд отмени домашния арест и постави отново под стража банковата служителка, откраднала над 1 милион лева от сметки на вложители.

Още по темата
Според обвинението жената, която бе арестувана през ноември миналата година, изпращала парите по куриер на мъж от Монтана, когото познавала само по интернет.

В обясненията си пред разследващите тя е посочила, че искала да помогне на виртуалния си приятел да реши финансовите си проблеми с лихвари. Мъжът също е привлечен като обвиняем за измама в особено големи размери, съобщиха от съда.

Според магистратите, ако е под домашен арест, има риск обвиняемата да извърши още престъпления или да осуети разследването, ако има достъп до електронно устройство или интернет. Освен това все още е неизяснено къде са липсващите пари.

Определението на Апелативния съд не подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Усладили и се бяха бомбастичните воаяжи в Европа и арабският свят. Явно е делнала парите с услужливите съдии, че досега си стоеше на свобода в къщи, но явно е дошъл друг съдя.
10
0
 
4
 
! Отговори
ако някой не знае преди 3 години
Банката за която е работила започва с 'Инвест' и завършва на 'банк'.
9
0
 
3
 
! Отговори
истината преди 3 години
Домашния арест е нещо като карантина ама не само за 14 дни :)
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виртуалния мокар,не го е яла,но пачките е откраднала,то с домашен арест много на последно време има а съдиите не ги разбирам!!!
7
0
 
6
 
! Отговори
Bungar преди 3 години
Какво е това Домашен арест???.За престъпниците има затвори.Колко време е нужно за да бъде осъдена и да е приключило следствието? С тези темпове на раздаване на правосъдие сме за никъде.Да не се чудим защо процъфтява престъпноста.Безнаказаност....идеална среда за престъпници.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!НА КОГО СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРОБУТАТЕ ТЕЗИ ЛЪЖИ?ВЛЮБЕНА В РОМ ОТ МОНТАНСКО СЕЛО БАНКОВА СЛУЖИТЕЛКА ОТКРАДНАЛА И СЛЕД ТОВА МУ ИЗПРАТИЛА 1 МЛН.ЛЕВА.И НИКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ И УСЕТИЛ?В ДНЕШНИЯТ ДИГИТАЛЕН СВЯТ,КОГАТО И ЕДИН ЛЕВ ДА ОТКРАДНЕШ ЩЕ ТЕ ХВАНАТ ТА КАМО ЛИ ТАЗИ ОГРОМНА СУМА!!!ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ БАНКА,В КОЕТО СА ЗАМЕСЕНИ МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРА И ФИРМИ!
5
0
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Тая не е кокошка, а пат.ка.Крадеш самостоятелно и после в Сливен.
4
2
 
6
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Само в това жалко подобие на държава има такива термини като "Домашен арест" и "Висящо дело"...
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЕЗИ ЛЕГЕНДИ НА КОГО ПРОБУТВАТЕ- ВЛЮБЕНА В КОГО- ХАЙДЕ БЕ- ТОВА СИ Е БРУТАЛЕН БАНКОВ ОБИР. ОБИКОЛИЛА СВЕТА САМО ДО ВРАЧАНСКО НЕ ОТИШЛА, А ПРАЩАЛА СТОТИЦИ ЕЙ ТАКА В КУТИЙКИ- ДА БЕ ДА. ТЕСТВАТЕ ДО КЪДЕ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ НА ПОЛЗВАЩИТЕ УСЛУГИТЕ НА БАНКАТА ЛИ, ДОРИ КАТО ИМА ПОДОБНО ЧУДО ОТ СЛУЖИТЕЛИ ЛИ ...
2
3
 
12
 
! Отговори
Кокошка преди 3 години
Тая дето откраднала стотинки сега ще я разкатаят! Интересно онея оядените и алчни за пари къде окрадаха всичко за тях нещо?!
1
1
 
19
 
! Отговори
истина е преди 3 години
А тези които окрадоха милиарди от държавата ,защо не са в затвора ,а са депутати !