Съдят трафикант на бежанци от Хасково

Заловен е с микробус, в който имало 35 афганистанци и пакистанци
6 юли 2020 13:20,
6
Съдят трафикант на бежанци от Хасково
Снимка: БГНЕС/архив

Мъж на 42-годишна възраст е задържан за подпомагане на чужди граждани да преминат през страната, съобщиха от ОД на МВР - Хасково и от прокуратурата. Държавното обвинение в Свиленград е привлякло за обвиняем предполагаемия извършител на трафика на хора В. Х.

Още по темата


На 4 юли 2020 г., около 18 часа, служители на Полицейски участък - Любимец, спрели за проверка товарен автомобил. В товарното помещение на колата, управлявана от обвиняемия В.Х., са били установени 35 лица без документи за самоличност. Пред полицейските служители те са обяснили, че 33-ма от тях са от Афганистан, а двама - от Пакистан.

Обвиняемият В. Х. е бил задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Под ръководството на Районна прокуратура - Свиленград продължават процесуално-следствените действия по случая, допълват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
немо преди 3 години
И кво ша праят на запад? То там вече прилича на родните им страни, къв е смисъла? Няма пари, няма култура, няма висок стандарт, благодарение на другарчетата им от африка, има само ч-у-м-а...тъй де кобрид-19.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една от дребните риби я уловили!!!! Само че на върха на пирамидата наречена трафик на мигранти е тулупа от банкя!!!!Без неговата опека и шкафче, нито те, нито наркотиците минават през България!!!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за човечеца. Иначе е голяма далаверка. Хем парички вадиш, хем караш разни .... хора да ги наречем така ... към западна Европа, да им скапват айляка. Ше ми зимат те по 4000 еевра заплати... НААА!
3
0
 
7
 
! Отговори
Не дава под масата преди 3 години
Ако плащаше на милиционерите нямаше да четем за него!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да ги храни,а не да ги дава на нас
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ем ко да прави човека .. опитал - неуспял. Дано успее дургиъ път.