Прокуратурата: Обвиняеми си партнират с политици и журналисти

Държавното обвинение с новообразувано разследване
Обновена: 14 юли 2020 11:57 | 14 юли 2020 11:49, Веселина Йорданова
249
Прокуратурата: Обвиняеми си партнират с политици и журналисти
Снимка: БГНЕС

По новообразувано разследване ще станат ясни опити на обвиняеми лица за организирана престъпност с цел избягване на наказателно преследване спрямо тях.

То е по глава 1 от Наказателния кодекс. Ще станете свидетели как обвиняеми си партнират с политици и журналисти, за да защитят откраднатото от българския народ, каза в изявление говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

По думите й действащи политици и някои журналисти действат в пълен синхрон срещу правосъдната система с ясното съзнание, че само така могат да си гарантират недосегаемост.

Обществото има право да знае как обвиняемият Васил Божков и подсъдимият Цветан Василев си партнират с "честни" политици и "свободни" журналисти, заяви още Милева.

И занапред ще поддържаме прозрачност чрез осигуряване на адекватна информираност на обществото, подчерта тя.

В изявлението си Милева каза още, че българската прокуратура е подложена на безпрецедентен натиск, но "няма да се откажем и да се оставим да бъдем сплашени".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: прокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 3 години
Боката не е обикалял с тойотката тея дни, няма ли нещо да ни каже той, за бай Иван комшията или за Макрона?
197
0
 
0
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Гешка, започна голямата ти излагация, не че до сега е малка.И в Европа те слушат и се възмущават, продължавай с пълна сила, така няма нужда да се събират доказателства, ти си ги предоставяш сам.Както се казва : НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ИЗЛОЖИШ, и то яко.
196
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли за колко пари Божков е купил БКП-то? А Радев?
195
0
 
3
 
! Отговори
Със здраве преди 3 години
Поздрави от професионалистите за смелостта Учи за да ти е лесна работата
194
0
 
1
 
! Отговори
Малее преди 3 години
Много грешни ко праим.Имали господ да ги омете.
193
6
 
4
 
! Отговори
o/o преди 3 години
Сойка при-сме-хулка Милева --русо и про-сто гладно не остава.
192
0
 
5
 
! Отговори
НОВИЯ ХИТ В МРЕЖАТА преди 3 години
БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И ЗНАМЕТО НА БСП/БКП.....С "ВЕСЕЛИЯ РОДЖЪР"!ДА СЕ ПОКАЖЕМ ПРЕД СВЕТА ,БЕ...!!!НЕКА ЗНАЯТ ЗА НАШИТЕ СПОНСОРИ В ЧУЖБИНА !
191
0
 
11
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
УВОЛНЕНИЕТО НА ПАУНОВ ОТ ПГ , НА БСП ОТ КОРНЕЛИЯ ---Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРИЗНАНИЕ!!ТОВА , ЯСНО ПОКАЗВА ,ЧЕ РАЗГОВОРИТЕ С ЧЕРЕПА СА ИСТИНСКИ И НЕПОДПРАВЕНИ!ЛОГИКАТА ГО ДОКАЗВА!!!ОТ УТРЕ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА В БЪЛГАРИЯ ---С " ВЕСЕЛИЯ РОДЖЪР" НА ТЯХ!!!/...за подкрепа на спосора Черепа../
190
1
 
7
 
! Отговори
Коромпирана лисица! преди 3 години
Мафиотска мисирка, защитава лични шнтереси
189
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскета да пусне в обществено достояние (както много обича) кой закон е нарушен при действието:"обвиняемият Васил Божков и подсъдимият Цветан Василев си партнират с "честни" политици и "свободни" журналисти"Защото никой от тия двамата още не е осъден, а в България все още си невинен до доказване на противното, нещо, което каскета удобно забравя. Независимо дали политикът е нечестен или журналиста - зает.
188
5
 
7
 
! Отговори
Искрен преди 3 години
До карачанаковИскаме оставката на Гешев, щото разследва само неудобните на ББ. Да вкара в дранголника Пеевски, Доган или 1-2 от герб и може да размислим...Нено Димов не се брои той е от твоите ;) тъй де на свинята Каракачанов
187
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иванов - обаче трето - тези с които е разговарял потвърдиха че разговорите са истински така че тезата ти издиша яко...
186
8
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Набиват се в очи няколко факта: Първо В. Божков трябва да е абсолютен балък, та използва българска SIM, която може да се послушва; Ако първото не е вярно, то остава да са послушвани съответните телефони от българска страна, без разрешение, тъй като към тези хора няма разследване; Трето: Ако първото и второто не са верни, то тези разговори са монтаж от разговори, преди бягството на В. Божков.
185
9
 
8
 
! Отговори
ЕВА22 преди 3 години
Гешев и вътрешния министър (назначени от Доган) оставка веднага
184
7
 
9
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
А бе, днес Фигуранта няма ли пак да излезе с вдигнат юмрук ? Фигуранта в държавата България иска да блесне като Ленин , Сталин или Хитлер , но те не са били фигуранти !
183
3
 
7
 
! Отговори
gogo shefa преди 3 години
"Ние не сме за президента ние сме против мафията и организираната престъпност срастнала се с държавата " ....... даааааа Божков каза самата истина ..... надявам се да сте разбрали какво се е случвало и се случва в държавата , той Божков си ко каза и в телефонния разговор ,че президента е назначил в служебното правителство хора на ДПС и доган за министри ...... така е питайте сега президента защо ги е назначил
182
0
 
5
 
! Отговори
spoko! преди 3 години
Каквито и машинации да измислят враговете на Евро-атлантическа България, нищо няма да се промени и никой не може да ги спаси от затвора. Дори да постигнат мимолетен успех в акциите си срещу Свободна и Независима България, тия ку4и синове ще бъдат сразени от Новия световен ред, при който милост за националните предатели няма да има. Милостив е Господ, но не и ограбените от червените крадци българи...
181
0
 
1
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
До Анонимен196 Току що министър Ананиев съобщи,че за такива като теб са открили нова здравна пътека-ако не доде не го чакай!196 включи ли или си още на антикукорин..дерзай
180
0
 
2
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
До Анонимен196 Току що министър Ананиев съобщи,че за такива като теб са открили нова здравна пътека-ако не доде не го чакай!196 включи ли или си още на антикукорин..дерзай
179
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обвиняеми си партнират с .....Къде си учил(а) български скъпа списателке, защото думата журналист(ка) не заслужаваш? Вие сте замърсителите на българския език и за това би трябвало да има наказания даже в някои случаи затвор както във Франция!