1800 лв. глоба за мъж, нападнал медик в Пазарджик

Обвиняемият признал вината си изцяло
12
1800 лв. глоба за мъж, нападнал медик в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Пазарджишкият районен съд определи 1800 лева глоба за мъжа, който в началото на годината нападна лекар в Спешната помощ в града.

Делото беше гледано по съкратената процедура. 35-годишният нападател изцяло призна вината си, което определи и лекото му наказание, предаде БНР.

Побоят върху д-р Николай Недялков стана на 5-и февруари тази година и бе заснет от камерите на Спешното отделение.

На снимките се виждаше как група жители на ромския квартал "Изток" докарват с кола възрастен мъж, правят опит да го извадят от автомобила, а лекарят излиза да им помогне.

След като установява на място, че става въпрос за вече починал човек, един от групата започва да нанася удари върху медика с обвинението, че действа бавно и не оказва бърза помощ.

Д-р Недялков е получил травматичен отток.

Пред съда нападателят е признал всички факти. Освен глобата от 1800 лева, той ще трябва да заплати и разноските по делото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Хахахахах добре ги бият сега разбрахме и ценоразписа 1800 лв., които едвали някога ще бъдат платени защото едвали лицето има официални доходи и имущество. Дали съдята няма да позволи да го пребия от бой за 1800 лв глоба, аааа?
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
спирайте им помощите на такива бе, 300 часа обществено-полезен труд!
5
1
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 3 години
Биеш лекар - 1800лв.Без маска - 300лв.Отказваш PCR тест 500лв.Бягаш от карантина 10 000лв.Глобата за бой на министър колко е?
4
0
 
6
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Така като си биете докторите дали ще има желаещи да ви лекуват ? Как мислите , ако мислите изобщо . На запад как е - там бият ли докторите и ако ги бият как си плащат после ? В Швеция не прощават такива простотии.
3
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Наистина е правилно да дадат парите на доктора - иначе какво - той е бит, а държавата и адвокатът да вземат пари, ако изобщо вземат нещо. И не ми е ясно, ако нямат пари, да им удържат от помощи, и това да се отнася за всички!
2
2
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Какви пари? Тая *** е социално слаба и няма откъде да ги даде. Ще падне давност и така.Докторът ще иде в чужбина.Какво значи тук някаква си личност....
1
0
 
8
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Парите да се дадат на доктора.