Викторио, който уби жена си и дъщеря си, за последно пред съда

Прокуратурата иска най-тежното наказание за убиеца
Обновена: 19 яну 2021 09:37 | 19 яну 2021 09:26,
13

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на бившата си приятелка Дарина и едногодишната им дъщеря Никол отново се изправя пред Софийския градски съд за последна пледоария на един от адвокатите му.

Престъплението беше извършено през октомври 2018 година. Частният охранител Викторио уби с пистолет Дарина в столичния квартал "Надежда". Няколко часа по-късно уби и детето си, след което е заловен от полицията.

Още по темата

Прокуратурата и близките на жертвите поискаха доживотен затвор без замяна. "Днес е последно заседание и силно се надяваме да чуем постановяване на присъдата. Мисля че делото премина в разумен срок. По-голямата част от него се проточи заради пандемията. То протече и по общия ред, малко над година", каза пред Нова тв майката на Дарина - Ваня Министерска.

Тя посочи, че Викторио помни какво се е случило и пред вещите лица е описал детайлно своите действия. "Думите му са потресаващи заради начина, по който бяха изречени: "Ударих я няколко пъти и тя падна. Извадих пистолета и я застрелях", обясни разказаното майката на Дарина.

По думите на Министерска, обвиняемият е изразил съжаление, според нея обаче чисто декларативно. Експертизи доказали, че няма данни убийствата да са извършени под афект или вследствие на упойващи вещества.

"Прокурорът поиска най-тежкото наказание. В пледоарията си изрази опасения за нашия живот. Ние получихме няколко заплахи, две от които бяха по телефона", обясни Министерска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
И като е проявявала презрение, какво? Сигурно го е заслужил. Тя не го е малтретирана, нито убила за съжаление. Българките са тотално смаза ни и вече е време за организация и.защита от.безнаказаните.мъже.
10
2
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Жените и децата са подложени на изключителен тормоз и убийства в.БГ. Ужасно страшно е да се живее в такава държава.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и Местан уби дете ама нищо.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, но ще очакваме същата присъда за майката от Сандански.Там същите бг *** ще говорят точно обратното, че бг мамата е невинна и пак някой друг Викторио е виновен.
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" Викторио уби жена си и дъщеря си.."Викторио е убил приятелката си, а не жена си, ти като той и Дарина са живеели на семейни начала и без брак! По Дарик радио майката на убитата Дарина искаше настойчиво " справедлива" присъда за подсъдимия приятел на дъщеря й и баща на внучката й. Да се стигне до това жалко положение, убийство и злощастие огромна вина имат и самата Ваня Министерска и убитата й дъщеря Дарина. Министерска и преди този жалък случай е проявявала меко казано презрение към Викторио
6
5
 
5
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Аз съм против смъртната присъда. За този - окован във вериги,трудов лагер само нощна смяна по 12ч. и да бъде освободен на 78годишна възраст
5
3
 
18
 
! Отговори
А преди 3 години
И този ще го храним доживот. Това нормално ли е?
4
8
 
15
 
! Отговори
Беден и виновен преди 3 години
Викторио няма пари да даде. Затова съдът не вижда причина да да го оправдае ....... както например оправда един ЩЕДЪР министър който също уби собственото си дете , качи го на моторната щейна без предпазни средства и подкара извън пистата между дърветата .После министъра се извини подобаващо в банковите сметки на ...когото трябва и го пуснаха .ПОУКАТА : В тая държава дори и да си извършил нещо лошо и те осъдят - не си престъпник ... беден си.
3
2
 
31
 
! Отговори
дедо преди 3 години
На въжето и в дупката, за 10 мин работа е !
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално,клошар с психични отклонения.Скандалът почнал щото отишъл да се разправя за неплатена сметка за интернет и кабелен модем.Ама и тая кукувица с какъв акъл въобще се е занимавала с такъв психопат.Нали и детето си застрелял щото го питало защо застрелял майка му?
1
1
 
15
 
! Отговори
ГРАД ОРЯХОВО преди 3 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙВерно е!