СГС ще заседава по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков

Кристиан Николов може да получи от 15 до 20 г. затвор или доживотна присъда
21 яну 2021 07:50, Анисия Иванова
21
СГС ще заседава по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Софийският градски съд се събира за първи път по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Подсъдим, че умишлено е причинил смъртта на журналиста, е 22-годишният Кристиан Николов.

В рамките на разпоредителното заседание трябва да се изясни има ли в обвинителния акт процесуални нарушения, които нарушават правата на младия мъж. Ако такива не бъдат открити, делото ще започне по същество с разпит на свидетели и вещи лица.

В сряда Софийският Апелативен съд остави Кристиан Николов в ареста. Преди две седмици и Софийският градски съд отказа искането на Кристиан за по-лека мярка - домашен арест.

Навръх Великден миналата година джипът, управляван от Кристиан, връхлетя спрелия на червен светофар автомобил на Милен Цветков. Според разследващите Николов е карал с близо 100 км в час и е употребил три вида наркотици, преди да седне зад волана.

Ако бъде признат за виновен - Кристиан Николов може да получи от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
кескьосе преди 3 години
Той трябва да е заключен доживот.
15
0
 
1
 
! Отговори
Просто е преди 3 години
Знаете откъде се вмирисва рибата, нали?
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеН - ами затова и прокуратурата го квалифицира сега като пряк умисъл, но да видим "почитаемият" съд какво ще реши... ако някой реши да си свърши работата следва да има присъда за престъпление, извършено при пряк умисъл.... не може да си н-адру-сан с 4 вида дрога, да фучиш със 100 км/ч и да казваш "ама аз без да искам"... който е чел НК знае, че това производство и присъдата имат освен функцията да накажеш, да превъзпитаваш, престъпника и обществото като цяло...
13
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АКО МУ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЕ В ПРЕДУМИШЛЕНО И НЕ ГО ОСЪДЯТ, ТО НЕ СЕ ТРАНСФОРМИРА В НЕПРЕДУМИШЛЕНО АМИ НАПРАВО ВЪВ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА!!!ТОВА НАУЧИХ ОТ ДЕЛОТО СРЕЩУ ДАМБОВЦИТЕ ИЛИ ПОНИЧКИ ВЕЧЕ НЕ ПОМНЯ КОИ ТОЧНО ТВЪРДЕ МНОГО ПРЕСТЪПНИЦИ В ТАЗИ МАЛКА ДЪРЖАВА
12
0
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
Това дело ще се точи 3 години и убиеца ще бъде оправдан.
11
1
 
10
 
! Отговори
Какви заседания!? преди 3 години
Този *** пред цяла България показа как преби Милен, тези щели да заседават!? Още ли ще умуват как да спасят този ид? Веднага трябваше да е в затвора. Сега ще го мотат 5 години из арести и накрая ще му ги приспаднат от присъдата. С ку рвенско правосъдие, читава държава не става!
10
0
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 11АМА ТО ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ Е БИЛО ПИЯНО И ДРОГИРАНО И ЗАРАДИ ТОВА!!НЕ ЗНАМ ЗАЩО ПИЯН И ДРОГИРАН В БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ НЕПРЕДУМИШЛЕНО!---------------ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ С ЕДИН ТАКСИМЕТРОВ КОЙТО ПОМЕТЕ ХОРАТА НА СПИРКА НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И СЪДА КАЗА, ЧЕ ЩОМ СИ ПИЯН ТОВА БИЛО НЕПРЕДУМИШЛЕНО!ЩОМ СИ ПИЯН БИ ТРЯБВАЛО ТОВА ДА Е ПРЕДУМИШЛЕНО НО СЪДА КАЗВА , ЧЕ НЯМАЛО УМИСЪЛ И БИЛО НЕПРЕДУМИШЛЕНО!!!------ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО ЩОТО ЗАКОНИТЕ НИ СА ЗЛЕ!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, хора, да не казвате, че употребата на наркотици е "намаляващо" вината обстоятелство???? От коментарите така го разбирам??
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сто километра в града - към кръстовище, където пресичат хора - без спирачки - ПРЕДУМИШЛЕНО Е!
7
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
КРИСТИАН НИКОЛОВ е убиец но родителите му са членове на шайката герб а майка му е собственик на първата частна детска градина вСОФИЯ
6
4
 
4
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
до обиждащия погледни себе си май ти си за лудницата КРИСТИАН НИКОЛОВ В ада да гори убиец
5
3
 
8
 
! Отговори
до4 преди 3 години
Не докажат ли, че е умишлено присъдата ще е около 10 години най-вече заради това, че е бил друсан и познай след колко ще навън.
4
5
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ СМЯХ, ЧЕ ЩЕ МУ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ ВЪВ УМИШЛЕНО УБИЙСТВО И АКО НЕ ГО ОСЪДЯТ ЩОТО Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ И ДАЖЕ ЩЕ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ!!!ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ С ДАМБОВЦИТЕ НА КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ИМ СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ ВЪВ НЕПРЕДУМИШЛЕНО А ИМ СЕ ПОВДИГНА В ПРЕДУМИШЛЕНО И НЕ ГИ ОСЪДИХА!!----------------ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И ПИЯНИТЕ И ДРОГИРАНИТЕ ШОФЬОРИ МАЙ Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО-------ЗА МАКСИМАЛНА ПРИСЪДА СЪМ ,НО ПО ПРАВИЛНО ОБВИНЕНИЕ ДА НЕ СЕ ИЗМЪКНЕ!
3
4
 
7
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
при соца за убийство даваха смъртна присъда
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя заслужава възможно най-тежката присъда, но как ще докажат, че е умишлено пред съдията трябват факти, а не предположения.
1
10
 
17
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
в затвора до живот