Осъдиха на 20 години затвор футболиста Марио Метушев

Бившият нападател бе признат за виновен за жестоко убийството
22 яну 2021 11:02, Красимир Ангелов
30
Осъдиха на 20 години затвор футболиста Марио Метушев

Бившият нападател на Пирин Гоце Делчев, Велбъжд Кюстендил, Черно море, Черноморец,  Берое и Пирин Благоевград Марио Метушев бе осъден на 20 години затвор за убийство на свой приятел.

Присъдата постанови състав на Окръжен съд – Благоевград, а бившият футболист ще я излежи при строг режим.

Метушев бе признат за виновен за жестокото убийство на приятеля си Красимир Колджиев, когото наръга 97 пъти с нож.

Още по темата
Кървавата драма се разигра на 15 юни 2018 г. по време на празника Байрям, като след убийството Метушев опита да се самоубие. В крайна сметка медиците спасиха живота му и той застана пред съда.

Метушев ще трябва да плати и 550 000 лева на семейството на убития.

Убийството е станало след солидна употреба на алкохол, като се смята, че футболистът избухнал, защото подозирал приятеля си в предателство, съобщава „Струма“. Обвинявал го, че през януари същата година „изпял“ на полицията, че двамата ще пътуват до Шумен, където трябвало да направят сделка със 100 кг. тютюн. Колджиев отказал и Метушев потеглил сам. По пътя бил спрян от патрулка и задържан. Образували му досъдебно производство, което приключило със споразумение – 5-годишен изпитателен срок и забрана да упражнява професии или дейност, свързани с търговия на акцизни стоки.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Коколи преди 3 години
Има ли разпитани доктори,които са извадили ножа от врата на Марио,колко са били неговите наранявания с нож ,говореше се за втори нож -намериха ли го!Какво е мнението на докторите,колко пъти може да се само надупчи човек сам????Допускат ли се медии до делото?!Намирисва тази работа!Майката нещо не и се връзват приказките?!Къде е бил братът на убития!Дали двамата не са се сбили и Футболиста се спуснал да ги разтърве,та е прехвърлено всичко върху него!И така са покрили и втория нож!Ццццц
24
0
 
5
 
! Отговори
. преди 3 години
Българското антиправосъдие си има дежурна присъда 20 години , това е сигнал, че всеки може да убива , щом един психопат , наръгал човек 97 пъти получава такава сммешна присъда , за какво говорим , ама закона бил такъв , ами направете нови , ама затворите препълнени , ми постройте още , ама скъпо , затворниците да си изкарват прехраната с труд , американците не само не даеат пари , ами и печелят от затворите.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко?За 100 кила тютюн 5 години?А за 100 кила домашна ракия колко дават?
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше да ги закръгли на 100
21
16
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ ВИ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ЗЕЛЕНООКИТЕ !! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЛИПСА НА МЕЛАНИН И Е ПРИЗНАК НА МОЗЪЧНА НЕДОРАЗВИТОСТ КЪДЕ ПОВЕЧЕ КЪДЕ ПО МАЛКО! УВРЕДЕНИ РОДИТЕЛИ СЪЩО МОЖЕ ДА ПРЪКНАТ ЗЕЛЕНООКО УВРЕДЕНО ДЕТЕ!3-МАТА НАЙ-ГОЛЕМИ МАСОВИ УБИЙЦИ В СССР СА ЗАЛЕНООКИ,ЧИКАТИЛО, АНГАРСКИЯ МАНИАК И ШАХМАТНИЯ УБИЕЦБОРИСОВ Е ЗЕЛЕНООКФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЗЕЛЕНООК ,ИСТИНСКИЯ СИНЕОК ПУТИН УМРЯ ПРЕЗ 2007-*** ОТ РАК ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА
20
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 3 години
До Джедай МастърОпасен рецидив има само при вече излежана присъда за тежко престъпление или поне две за по-леки умишлени и ново престъпление до 5 години след излежаване, ако е осъден условно няма рецидив.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марио,байрям,БГ футбол,100 кг тютюн,97 наръгвания.
18
4
 
9
 
! Отговори
глупости преди 3 години
Абе вие нормални ли сте? 97 пъти... 97 лъжи. "Колджиев е намерен с 6 прорезни рани в областта на гърдите и една в шията. Именно тя е причинила смъртта, тъй като е засегнала сънната артерия, от което е произтекла огромна кръвозагуба.""Марио Метушев е бил с 11 прободни рани 6 във врата, 4 в корема и 1 в гръдния кош. "
17
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи аз съм ок за затвора, и 20 години да са, ама като влезе вътре не да ми лежкунти и да го храним и само да се чуди какви нови престъпления да измисли, а да бачкат по 12 часа поне на ден някаква сериозна физическа работа. Едно време по затворите бяха дърводелци, мебелисти, ако щете ново крило на затвора да строят... Ето това е - 20 години може да са, ама ако бачка 6 дена в седмицата по 12 часа и не получава почти нищо - ето това е наказание. Не да лежи по цял ден!
16
1
 
36
 
! Отговори
закривай! преди 3 години
Футболист от А група се занимава с контрабанда на тютюн и вилнее с нож. Егати държавата.
15
2
 
17
 
! Отговори
Гръцки прокурор преди 3 години
А в Гърция ние дадохме на един български пенсионер над 20 години. Той въобще не е стъпвал в Гърция. Ама на неговото име се водеше някакво превозно средство, купено май в Швеция, в която дядото също не е бил. С това превозно средство е бил осъществяван трафик на хора.По българските телевизия показаха, че на дядото са му откраднали документите преди време. Предвид високота обществена опасност на деянието аз ще поискам още по-голяма присъда.Ние не сме България, в която да заколеш човек - 20 години
14
1
 
17
 
! Отговори
Петък преди 3 години
Като Ви кажат , че цигарите убиват, да вярвате.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влиза в затвора друг път, сега докато се провлачи на още 2 инстанции делото и току-виж ще го оправдаят.
12
1
 
44
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Не знам колко умствено увреден трябва да си, за да смяташ 20 годишна присъда за убийство за тежко наказание!? За убийство единственото достойна казание е доживотна каторга, останалото е наказания от типа, обещай че повече няма да правиш така и те пускаме да си вилнееш, с три думи розови либерастки утопии. Да не говорим, че от тези 20 години, я излежи 10 години, я не.
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е тая злоба бе, 97 пъти да наръгаш човек...
10
2
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
До Анонимен 3Каква липса на криминално минало? Ти видя ли: "По пътя бил спрян от патрулка и задържан. Образували му досъдебно производство, което приключило със споразумение 5-годишен изпитателен срок и забрана да упражнява професии или дейност, свързани с търговия на акцизни стоки."Малко неточно е написано (журналисти, сър) Но това означава че е осъден условно веднъж, а след това е извършил убийството. Това се нарича опасен рецидив и нищо чудно, че са му наложили тежко наказание.
9
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наръгал го 97 пъти! Малко е 20 години, очевидно е било изключително жестоко ипреднамерено
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марио Юсеинов Метушев. Не беше лош нападател за изпадащите отбори от А група.
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червен картон за Марио Метушев и всичко си ***!
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-строго наказаният Червен картон в цялата история на футбола!