Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?

А Милен казал само "Добре съм..." и опитал да излезе от колата
26 фев 2021 13:47,
174
Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС

Съдът разпитва свидетели, били на мястото на фаталната катастрофа, която отне живота на Милен Цветков навръх Великден миналата година. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофер от отсрещната страна, пише "24 часа".

Трафикът бил спокоен, почти нямало коли, а пешеходците също били по-малко. Докато чакали, чули силен шум и видели как първата кола - на Цветков, останала в средата на кръстовището.

Още по темата

Жената се обадила на телефон 112 , видели как шофьорът на аудито, предизвикал сблъсъка, излязъл от автомобила и започнал да търси нещо на задната седалка на колата.

"Добре съм", казал журналистът Милен Цветков на хората, втурнали се да му помогнат миг след катастрофата. После се опитал да излезе от колата. Хората го съпроводили до тротоара. За последните минути от живота на журналиста разказа в Софийския градски съд охранител от столичния мол, пред който стана трагедията.

На разпита присъстваше и таксиджията, който стоял на кръстовището пред мол "Парадайз" в средна лента. И разказа, че от силния удар предните и задните стъкла на колата се спукали.

Свидетели отричат Кристиан Николов или някой друг от аудито, което е шофирал, да е оказал помощ на Цветков след сблъсъка. "Никой друг не е правил изкуствено дишане освен медиците", казаха те.

Миналата седмица Симона, гаджето на Кристиан, разказа пред съда, че той лично е оказал първа помощ на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане.

Думите й бяха потвърдени от друг свидетел, който също твърди, че Кристиан оказал помощ, дори бил бос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пешеходците които не можа да убие трябва да искат обещетенидано да прочетът и подъдът жалби в съда
153
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдеееее.... Платиха, сега ще има свидетели да си измучат всичко от пръстите... Така се прави то, тука е България! Ако преедтъпниците не управляват и не се разхождат по улиците, закъде сме?!?!
152
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това дело се превръща в цирк.Правилния въпрос е Кой е блъснал Милен Цветков и бил ли е под въздействието на наркотици.Отговори на тези два въпроса има недвусмислен. Другото е без значение. Човека е обит след умишлено използване на забранени вещесва и умишлено упраляване на МПС. Следователно говорим за предумишлено убийство.
151
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ква помощ се чудят дали е оказал тоя гнусен наркоман бе ? Айде по бързата процедура да му дават ДО ЖИВОТ и да заминава !
150
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кристиановото умишленото убийство на Милен Цветков при по оправни адвокати и прокурори ще го преместят и представят за умишлено групово убийство като за прикриване на умисълта пътниците от колата планирано и умишлено са се дрогирали за да слезнат на по-леки присъди
149
1
 
9
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
абе по човешките държави не е ли забранено да пипаш пострадал, ако не си квалифициран? ква помощ, кви пет лева?
148
1
 
19
 
! Отговори
хм преди 3 години
каква помощ може да оказва един замаян и пиян наркоман?! Едва ли може да види реалността, най-много да се задействат остатъците от инстинкта му за самосъхранение, като се е оглеждал как да изчезне от бойното поле. Трябваше да мине цяла година, за да измислят тази нелепа приказка!
147
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?''A някой да ми обясни какво значение има това по дяволите,дали е оказал помощ или не,при положение,че няма спирачен път и кара друсан тоя момък?!!!!Какво по-малко мъртъв ли е Милен?По-малка присъда ли се опитват да му дадат на тоя убиец?Човек каквото сам си направи друг не може да му направи!Отива до живот и това е!Да е мислил!!!!Писна ми от мамини лигльовци да се отървават със символични наказания!
146
3
 
16
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Аз съм също"свидетел-очевидец" и твърдя че Милен Цветков караше колата си на заден ход и с голяма скорост и Кристианчо не успя да избегне удара и се понатърти...Всичко това видях от пазара в Варна
145
3
 
27
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Каквото и да си говорим, Кристиянчо ще е мис Пролет/Лято 2021 в Централния софийски затвор, чакаме го с нетърпение :)
144
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де защо крият записите от камерите те не лъжат за разлика от свидетелите
143
0
 
24
 
! Отговори
Един преди 3 години
Преди малко се връщам от магазина. На пешеходна пътека, спряха 2 - повтарям д-в-е от 8 -10 коли, които минаха. И не , не е да не са ме видяли. По средата на пътеката съм, един спира, още 3-*** ше минат през мен. ( Това в София). Научете се да пазите себе си и другите!!!! Не сте сами на тази планета!!! *** , за оня свят ли бързате толкова!
142
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами пратете министъра на спорта да ги награди с 2--3 медала )
141
3
 
41
 
! Отговори
Ноубъл преди 3 години
Добре де, ако се вижда ясно на камерите, че обвиняемият не му е помагал, тия свидетели, дето твърдят обратното, ще бъдат ли обвинени в лъжесвидетелство?
140
3
 
34
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Защо се заблуждаваме !!!!Това е поредната пушилка за пред телевизиите...Присъдана на богаташкото наркоманче отдавна е уредена..Той ще е поредният убиец с условна присъда.Мама и тате вече са се погрижили...Да живее българската правоПРОДАВАТЕЛНА система,където всичко се търгува за пари,пари,пари....
139
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видят на камерите, защо питат свидетели, при положение че е бил на 4 наркотика, едва ли е помогна за каквото и да било.
138
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кристиан Николов трябва да прекара младостта си в затвора сред мъжка компания.Поне 15 години
137
2
 
46
 
! Отговори
Айде съдии преди 3 години
Почна замитането. Какви свидетели, какви пет лв, бе. Записите от камерите ги видяхме всички. Видяхме кой къде е и какво прави. Убиецът се интересуваше само и единствено от състоянието на талигата си. Минувачи притичаха, извадиха и заведоха Милен до тротоара. Какви обувки, какви експертизи, какви свидетели разпитвате. Вижда се, че играят мн пари по делото, ама мн нагло го давате.
136
1
 
27
 
! Отговори
Х преди 3 години
До Лаик - Хората си мислят, че трябва да се доказва как специално бил нарочен М. Цветков за убиване. Но обвинението не е за предумишлено убийство на конкретен човек, а за умишлено убийство с МПС при нарушаване на правилата за движение. Тъй като убиецът не натиска спирачката, не намалява скоростта, и не прави опит за предотвратяване на зверския удар, деянието му може да се третира като умишлено по чл. 342.
135
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИванПо протокол съдът трябва да разпита свидетелите. Ама наглостта, с която тези от аудито лъжат показва, че може да има проблеми с веществените доказателства.