Николай Банев се заразил с COVID-19 в ареста

Преместен е в изолатор в затвора
25
Николай Банев се заразил с  COVID-19 в ареста
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Николай Банев от събота е диагностициран с COVID-19. Tова обяви един от адвокатите му - Христо Ботев.
Миналата седмица спецсъдът остави без уважение искането за изменение на мярката на Банев от „задържане под стража“ в по-лека. Адвокатът днес беше категоричен, че задължително това определение ще бъде обжалвано пред апелативния спецсъд.

Още по темата

Оставен е в един изолатор в затвора, който доколкото знам няма нито медикаменти, нито подходящи условия. Надявам се поне да го преместят в лечебно заведение преди да го съсипват окончателно“, заяви Ботев пред БГНЕС.

През август 2019 г. Специализираната прокуратура, внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Николай, Евгения и Мария Баневи. Бяха им повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, за данъчни престъпления, изпиране на пари, както и за незаконно притежание на оръжие.

Николай Банев е обвинен като извършител на данъчните престъпления, а съпругата му – като негов помагач. Двамата са предадени на съд, като съизвършители в съучастие на изпирането на пари. Мария Банева за участието в организирана престъпна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе случайно да не е вкязъл нямкой плъх тип,, Магарешки, Симеоновски, Бойковски, "
19
0
 
4
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Защо ни занимавате с тия бандити?
18
1
 
0
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Заразили са го нарочно!
17
0
 
4
 
! Отговори
Тъпанар преди 3 години
А тоя що не го питат, колко от бившите му работници нямат достъп до медицински грижи, затова че са му работили без осигуровки, на супер минимално заплащане, което даже не са получавали с месеци наред?
16
2
 
2
 
! Отговори
В Древен Египет преди 3 години
Феодалните Фараони виж как звучи малко като СС - ФФ - са имали практика да имат много наложнички, тоест харемче и е било въпрос на чест, колкото се може повече мъжки копилетия да има, че трябва да има стотници, хилядници, офицери в армията - да може да управлява по-силно и по-централизирано. Селяните са имали подобна практика - повече деца да има кой да работи реколтата. Е тоя новосформиран новобългарски елит се държи и като фараони и като с*.у.р.и, а не като селяни. И пак ще повторя...
15
1
 
3
 
! Отговори
Това което знаем: преди 3 години
Че на единия фараон има се предвид Божков се осветлиха нещата, обаче той с цялата си наглост се кандидатира за депутат, барем вземе заветния имунитет. То много от тия дето са към трите бели петна много искат заветния имунитет на законодателната власт, обаче има една поговорка за зелника и кой е лудия. Аз бих казал, че дори и Васил Божков да бъде допуснат в листите за Дупетати, тоест за ***, който гласува за него трябва да не е добре с главата!
14
1
 
3
 
! Отговори
Нямаме точни данни: преди 3 години
Ще ми се да ви кажа, че той мърда ама копилетията му не, обаче не сме точно сигурни, защото едно конкретно десетилетие от новата българска история за него не се говори, не се пише, а когато се пише се пише за някакви нацепени батки бивши възпитаници на спортните школи, но конкретно за десетилетието от 2000 до 2010 година има много бели петна в мозъка и съзнанието на българския народ. И те са три големи бели петна сякаш всичко е изтрито с гумичка - Арабаджиев, Банев, Сакскобурготски. Харконите...
13
0
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Като няма подходящи условия да му монтират неговата златна тоалетна чиния ,може по бързо да му мине за да не съсипат човека..
12
1
 
1
 
! Отговори
Българският Рамзес преди 3 години
Колко точно копилетия е навъдил тоя ??? Аз ви казвам, че в тая държава някой например Симо е решил да ни върне във феодализма. То реално погледнато виж колко умно - имал бол пари (кой му ги е дал) оплодил половин България. То реално погледнато т'ва неговото не е точно престъпление, защото НПК му е бедна фантазията за какъв *** става на въпрос. Обаче виж сега - в нецивилизованите страни по света линчували ***, тук е всичко наопаки, люлка на цивилизацията - една от всичките - да линчуваме Банев
11
0
 
4
 
! Отговори
Тоя още ли мърда бе? преди 3 години
Абе ей - тоя колко български моми в 600 села и специалната му донорна банка със свещеното му ДНК. Една балистична тухла в глупавицата и ще разбере колко е свещен. Имал права. Има да си избере цвета на тухлата. С кевлар напръскана или с изместен център на тежеста.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне един от тия гадове няма ли ***,ами си отиват все свестни хора.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мога ли да напсувам премира тук ? Това са хора не са кучета бе психично болен
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко народ унищожи тиквата.....Само той има право на пачки и кюлчета.Ще ги носи на оня свят.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно кога тиквите разбрах, че е вършил данъчни престъпления. На практика тоя трябва до живот да е в пандиза, но с влязла в сила присъда. Така както го държат в кауша без такава току виж утре осъдил държавата и пак ще си живее живота.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички знаем как ще приключи сагата- ще го размотават в ареста известно време, след това ще го пуснат, ще осъди държавата в Страсбург и ние ще платим сметката.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милия той...
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как се е заразил в ареста нямам идея...
3
0
 
18
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Осъждайте ги с жена му минимум на 20 години и пълна конфискация.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега като осъди затвора за заразяването и ще си покрие щетите.
1
2
 
19
 
! Отговори
ВСЕКИ преди 3 години
ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО СПОРЕД СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ. СЪС ИЛИ БЕЗ КОВИД!!!!