Кристиан е с COVID, отлагат делото за смъртта на Милен Цветков

Младежът е диагностициран с антигенен тест
4 мар 2021 12:10,
55
Кристиан е с COVID, отлагат делото за смъртта на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, е заразен с COVID-19, съобщи БТА.

Младежът е диагностициран с антигенен тест и е под лекарско наблюдение. Това е и причина процесът срещу него в съда да бъде отложен, тъй като заседанието беше насрочено за утре. Николов е с наложена постоянна мярка задържане под стража.

Още по темата

Преди дни стана известно и че бизнесменът Николай Банев, подсъдим за данъчни престъпления също е диагностициран с коронавирус. Той е от почти две години в ареста.

На последното дело съдът разпита свидетели, били на мястото на фаталната катастрофа, която отне живота на Милен Цветков навръх Великден миналата година. На заседанието показания даде семейство, което чакало също на червен светофер от отсрещната страна, таксиджията, който стоял на кръстовището, както и охранител от столичния мол. Преди тях показания даде Симона, гадже на подсъдимия Кристиан.

Свидетелите дадоха противоречиви показания и все още не е ясно дали младежът е оказал първа помощ на Милен Цветков или не. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
1
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Тази информация я публикувахте преди месец! Не оздравя ли вече? Или повторно се е заразил?:)
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно! Мама дава пари на когото трябва и наркоманчето Кристиянчо скоро няма да бъде осъден.
51
2
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 3 години
А аз си мислех че в затвора има 'социална дистанция'! Как ли го е хванал тоя Ковид???
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41Коя държава е нормална? Налазените от африканци западни европейски държави или сащ с ежедневнте стрелби дето е на прага да стане Бразилия 2 ли? Стига лъгахте младите на пораженческо мислене, лузъри дърти
49
5
 
5
 
! Отговори
НямамДуми преди 3 години
До Анонимен"горкото момче, видяха от прокуратурата че не могат да го осъдят айде да го заразим. нямам думи. дано от БХК се намесят и да повдигнат въпроса в Европа"Направо не мога да повярвам колко са *** някои хора..
48
2
 
7
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Спокойно ще го осъдят, обаче първо ще поодрусат мама пък и татко.И като се разделят с 5,6 милиона, ще го осъдят на 7 години.
47
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
След короната ще го хване маясъл, цирка и така поне до десет годишна давност.
46
3
 
11
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Горкото момче ли? Ако беше убил *** ,баща ти или брат ти пак ли щеше да е ,,горкото момче".Голям проблем има с вас днешните млади и втрещяващата ви мало умщина !!!Ти явно живееш във виртуалния,а не в реалния живот!
45
3
 
15
 
! Отговори
Димо преди 3 години
Каква първа помомощ бе хора??? ТОЙ ГО УБИ ! Този си е за затвор за предумишлено убийство,цяла България го видя! Те нали искат да свалят Гешев,за да няма обвинение и нататък е лесно с този съд! За това протакат!!
44
2
 
18
 
! Отговори
К. П. преди 3 години
Този Кристиян изтегли късата клечка. Ако беше убил някой неизвестен човек, досега щяха да го пуснат под домашен арест и той щеше да избяга там, откъдето не могат да го върнат - при Божков например или при братя Галеви. Като няма късмет, това е.
43
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
горкото момче, видяха от прокуратурата че не могат да го осъдят айде да го заразим. нямам думи. дано от БХК се намесят и да повдигнат въпроса в Европа
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да проверят вече да не е болен и от спин.
41
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако тоя беше убил бяло друг човек, а не Милен Цветков, даже нямаше да го арестуват. Щяха да го покрият полицаите и отдавна щеше да си спи у тях. Само че убитият се оказа Милен и случая много се размириса, не успяха да го покрият. Съветът ми е бягайте от Бългсрия. Терминал 1 и 2 и си оправяйте живота в нормална държава, иначе може някое *** да ви убие, както убиха Милен. Държава без закони, имаш ли пари, закон не те лови. За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.
40
3
 
14
 
! Отговори
айде стига глупости! преди 3 години
Хаха. Не ви ли е още ясно, че тоя е дойна крава? Защо им е да убиват кокошката, която снася златни яйца. Ама парите имат едно много странно свойство, че свършват по някое време. И после ще има "Това ти е новият съквартирант "КИроЧЕПА". А татенцето плаща и плаща. И щом още не са го нарязали синчето има още кинти да плаща. Сега си е платил да го изкарат заразен с COVID-19. И няма официална информация КОЛКО други затворници са болни. Бе, изследвайте го тоя уникум! САМ си е развил нов щам на вируса!
39
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майк Тайсън влезе в затвора за побой и лежа близо 8 години тоя ако му дадат условна това значи че вече България е деградирала на цяло
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, как има ковид в затворена група хора..? Надзирателите и тн би трябвашо да са с маски? Или ги носят под носа? В Южна Кореа имаше изследване как жена с ковид само използвайки асансьор в сградата си заразява 60 човека, а тук сме българе юнаци и не се занимаваме с такива подробности.
37
3
 
8
 
! Отговори
4epa преди 3 години
СЪДЪТ Е НА БСП И ДПС - АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ МАСЛАРОВА И ХРИСТО БИСЕРОВ !!!!
36
2
 
19
 
! Отговори
4epa преди 3 години
МАНИ, МАНИ , МАНИ- ЦИРКА Е ПЪЛЕН !!!!!!!!!
35
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и, ако се установи, че наркоманчето е скочило още в движение на Жипа, за да помага на М.Цветков, ще последва освобождаване и ръчвана орден от ***'син президента за проявена доблест, нали така!
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ще отърве затвора. Помнете ми думата. В България няма правосъдие, затова човек трябва да вземе правосъдието в свои ръце. Аз вярвам в закона: "Око за око, зъб за зъб". За мене това е най-справедливият закон.