Оставиха в ареста банковия обирджия от Дупница

Действах глупаво и импулсивно, заяви той
20 юни 2021 14:30, Александър Попов
26
Оставиха в ареста банковия обирджия от Дупница
Снимка: БГНЕС

Мъжът, ограбил банка в Дупница, остава в ареста.

"Съжалявам, действах изключително глупаво и импулсивно. Изпаднал съм в положение, което на никого не пожелавам. Губят ми се моменти какво съм правил, дори не съм си сложил ръкавици, не помня къде съм изхвърлил пистолета. 19 години съм работил в полицията, в момента имам тежки кредити, които не мога да обслужвам, моля за домашен арест, за да си гледам децата".

Още по темата
С тази молба към съда се обърна обвиняемият за грабежа на банков клон в Дупница К. Йорданов, но съдебният състав реши да го остави в ареста, предаде БГНЕС.

Окръжен съд - Кюстендил гледа мярката на К. Йорданов, който беше задържан за въоръжения грабеж. След изтичането на 72-часовото му задържане, прокуратурата поиска налагане на постоянна мярка "задържане под стража".

На 17 юни 40-годишният бивш полицай заплаши с пистолет касиерка в банков клон и отне близо 54 000 лв. в различна валута и избяга. Задържан бе 90 минути след грабежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Дупницаобир на банка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Йовко преди 2 години
Хазарта не прощава... потънеш ли, край. Здрав и прав е, да се хваща да работи, за да си покрие задълженията.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, данъчния измамник Спецов кога ще о арестуват за измами в особено големи размери? Или, за глупавия и неуспял обирджия на банка арест, а за успешния измамник за милиони - награда и назначение за шеф на НАП???? Да, изключителна съвест, морал, спазване на Закона и борба с корупцията, данъчните измами и търговията с влияние от страна на назначения от Радев кабинет. Пфу, гади ми се!
15
0
 
1
 
! Отговори
Nqma Bg kalviatura преди 2 години
До анонимен 12 - V Bulgariq nikoga nqma da imash!!! Kretai cql jivot, trepi se, vsichko da ti vzemat, nakraq da te ograbqt, i kakvo? Shtastieto che si praveden chovek!!! :) :) Chujbina ne e losha opciq. Makar che az se pribrah da ocelqvam. Dal Gospod - gerp da padnat, i da opravim mutrenskata durjava, che da mojem da hodim na more kakto edno vreme sa hodili bez zadrujki
14
0
 
2
 
! Отговори
Охххх преди 2 години
Човека който открадна от крадците го задържаха, а какво правите с истинските банкови крадци които всеки ден грабят българина. Защо не излязат и на глас висок да съобщят на всички, какво готвят отново от м. Август с преминаването на срочните депозити в разплащателни и какво става с таксите.Най долните, законни крадци ги пазим, защото са "наши" момчета.
13
1
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Някои хорица не се усещат колко да се понадуят за да пръднат и буквално се .;.
12
2
 
0
 
! Отговори
Алберто Сантофимио преди 2 години
До Анонимен 11Ти си доказателството, че на никой не трябва да се дава възможност за премахване на който и да било. Самия факт , че пишеш подобни глупости е показателен колко необходима е употребата на пpeзеpвативи и забраната за раждане на деца плод на пиянски cekc между роднини.
11
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Винаги ми е било интересно, как някои хора теглят кредити, без да си правят сметка, как ще ги връщат! Човек не трябва да надскача доходите си! Като ми е малка заплатата, няма нов телевизор, няма почивка, няма екскурзия! В крайна сметка има други много по-стойностни неща в живота!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егаси бутафорното, нелигитимно и измислено правосъдие съществува в държавните "власти"
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги съм се чудел, ако ми дадат еднократна възможност да премахна от света една от трите групи - ушеви, кафяви нехора или бакшиши, коя да избера? И все не успявам да си отговоря на тоя въпрос.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато човек изпитва финансови трудности, си намира втора работа, или по-добре платена работа, но на милиционерслкото му зрънце служещо му за мозък, е хрумнало да обира и краде, хем по-лесно, хем цял живот и цялата му рода, все това са правили. Между другото, от моите съученици, само двойкаджиите, крадците, побойниците и най големите некадърници станаха полицаи.
7
2
 
11
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Сагъ в затворо либовница на некой ! Кът незнай и нимой дъ краде ? А модерасчето кадя *** трий,хемороиди дъ фане дано! Язе кой сум проклел убаво не е видел...!
6
2
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МОТОТО НА ГЕРБ Е: КРАДИ , ЛЪЖИ , ***! ВСЕКИ ЧЛЕН НА ГЕРБ Е ДЛЪЖЕН ДА ЛЪЖЕ, *** И КРАДЕ, ИНАЧЕ НЯМА ДА Е ИСТИНСКИ ЧЛЕН НА ГЕРБ!
5
1
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЧЛЕН И ГЛАСОПОДАВАТЕЛ НА ГЕРБ, БАЩА МУ СЪЩО Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ!
4
3
 
14
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Ушев е свикнал само да му дават и да не работи никога/ Сега по навик е отишъл да си вземе...
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се извини, разкае, и го пускайте. Всеки греши - но има ли грешка има и прошка. Пък е и наше момче, хубаво.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тежки кредити имал милия ченгесар. В момента в който е напуснал хранилката, е останал бе рушвети и е осъзнал че с мизерна заплатка от хилядарка, няма как да се плащат кредити, да се гледат деца и живее нормално. Осемдесет процента от ченгесаците ако им се спрат рушветите, ще почнат да мародерстват и обират като тоя ***, защото няма как да се поддържа стандарта, който демонстрират, с заплатата която получават. В момента са оставени да си плащат кредитите с рушветчилък и престъпления.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма българин, няма проблем