Политически лидер е обвинен в шпионаж

Според прокуратурата се е поставил в услуга на чужда организация
34
Политически лидер е обвинен в шпионаж
Снимка: Pixabay

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Н. М. – лидер на политическа партия, за това, че се е поставил в услуга на чужда организация, за да й служи като шпионин с цел да издаде информация, представляваща държавна тайна.

В хода на разследването са проведени множество процесуално-следствени действия - разпит на свидетели, претърсване, изземване и личен обиск, изготвени са две компютърно-технически експертизи, графологична експертиза на веществените доказателства, събрани са относими към предмета на доказване справки и документи.

Досъдебното производство е образувано по реда на чл.212, ал.1 от НПК.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19 Недоразбрал - така си недоразбрал, причините са 80%-ни! За какви газопроводи или на кого са те е без значение, защото няма никакви кранчета към България! Сам прецени, ако имаш умствения багаж, кого ползва това българския народ/всички или само тези които са в схемата? Спри с примитивни заблуждаващи коментари! Коментиращите не са чак толкова заблудени!
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за шпионаж в полза на САЩ защо няма няколко стотици арестуване?
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ЗАЩО ТОЯ НМ СЕ ОБАЖДА ОТ ВИЕНА, А НЕ ОТ РУСИЯ, НАЛИ Е РУСОФИЛ- КАКВО ТЪРСИ В ТАЯ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ВИЕНА- НАКАЗАНИЕ- ДА ОСТАНЕ ДА ЖИВЕЕ В РУСИЯ.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Who cares. И този ще осъди държавата, защото Каскета толкова си може.
21
3
 
5
 
! Отговори
Лошото ... преди 2 години
... на такива мероприятия е, че човек не знае, дали са истински или са поредното активно мероприятие. Ако някой иска да "оневини" откровен предател на българските интереси като лицето, за което става дума, ще му спретне едно прибързано обвинение, което няма да издържи в съда, и като не издържи в съда ще излезе чистичък, чистичък ... Това лице е известен национален предател, но не бързайте да се радвате, комунистите са доста изобретателни в манипулациите.
20
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Това не е новина. Новина би било ако шпионски лидер е обвинен в политиканстване.
19
7
 
9
 
! Отговори
2луп преди 2 години
А онзи, който построи с 3 милиарда наша пара газопровод на руснаците без отклонение за нас какъв ще го водим? Гейшеф само с глупости се занимава. Има да разследва много неща, но се занимава с кокошкарски истории. В денят, който Гейшеф е в панделата нещата ще тръгнат на оправяне.
18
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Не само екстрадиране - отнемане на българско гражданство на цялото семейство и черен печат в паспорта в знак на вечна дружба.
17
4
 
2
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
До тъ пия Роджър?!Що си ядеш *** дето ги се реш сутрин на гладно и ги размазваш в пространството?!Куц ,кьорав и сакат видяха,че газопроводът се строи от Саудитска фирма!?Дойде и собственикът и да нагледа строежът и поздрави Борисов от Емирът на Саудитска арабия?!Вижда се,че сте платени петоколонници,които газ пикаят,че руските ви началници няма да могат да ни пият повече кръвта чрез надуване цените на газът!!Газопроводът е изцяло БЪЛГАРСКИ!Първия път ЕС не позволи да се строи с руски пари!
16
2
 
8
 
! Отговори
Карадаиъ в Турция преди 2 години
Говоря за изказването му което ние не ,,разбрахме,, за РОДИНАТА МУ ...та нещо прокуратурата ми се губи .
15
4
 
13
 
! Отговори
Ако Н.М. преди 2 години
Е Николай Малинов - който изповядва братство и уважение с Русия най видно и откровено, без да се крие и лично Путин го награди официано за приятелството и признателството към Русия , много интересно как директно ще скочат срещу човек за когото лично Путин се застъпи . не знам тая работа....може би е направен паралел между заловените в мин, на отбраната и него ,не се казва,не се знае. Само НМ и ние си гадаем,,,
14
10
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Аз тъкмо очаквах да видя ББ. То всичко подписано и предадено на САЩ и чужда организация НАТО... От туй по-голямо предателство , здраве му кажи!
13
8
 
8
 
! Отговори
Козяк 16 преди 2 години
Да пребъде Атлантическият клуб в България! И неговият основател!!!
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз "Къв русофил е Малинов бе?Това е обикновен далавераджия!Голяма грешка на Русия, че му дадоха медал!" Ти май критикуваш Другаря Бог Путин нещо? Другарщ, за такива неща нали знаеш, че се полага двойна доза ... чай?
11
0
 
26
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Сигурно е оня Малинов, дето беше награден от Путин.....
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Николай Младенов ???
9
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане на отечеството ... тия сефте ги чувам ... Русофили разни ...
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НМ = Наше Момче
7
14
 
13
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
А ББ като се хвали, че него най много го били таковали пред камината в Белия дом, това не е поставяне в услуга на чужда държава, така ли?
6
5
 
2
 
! Отговори
Люк Скаймокър преди 2 години
А може би този път не е в полза на Русия? Империята отвръща на удара!