Мъж на съд след серия от обири в Търговище

Крадецът притежавал и високорискови наркотични вещества
7 фев 2023 10:52, Йоана Цонева
5
Мъж на съд след серия от обири в Търговище
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност 24-годишен местен жител. Той е обвинен за извършването на серия от кражби, както и за притежанието на високорискови наркотични вещества, съобщава БНР.

Държавното обвинение посочва, че в периода 1-5 февруари, крадецът проникнал в осем апартамента в Търговище и ги обрал. Основната му цел били дребни леснопреносими електронни устройства и пари. В дома на извършителя били намерени откраднатите вещи, както и малко количество марихуана и боеприпаси за огнестрелно оръжие.

Още по темата
Обвиняемият не е криминално проявен и не е осъждан. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Търговище.

Предстои внасяне на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо задържания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
12
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
На този защо му показват ръцете с белезниците, а не покажат изтърканата снимка на патрулката. Отново няма лице и име. Отделно, защо чак на осмия обир институциите си вършат работата. Станахме за смях и това си е.
2
1
 
11
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Като е в България с крадене може да си докара доход. Млад е и гледа от другите по големи. Ако бе отишъл на Запад щеше на труд да се научи. И да разбере , че има и свестен начин да печели.
1
1
 
4
 
! Отговори
Цяла Организация са преди 1 година
Главният прокурор Гешев и Румен Николов-Пашата, ген майор Васил Василев, Юлиян Георгиев Перник, Бойко Борисов са замесени в Терористични Актове срещу Български граждани - убийства и изтезания, пазете си го Гешев, цял свят знае! Мирослав Германов