Пепи Еврото избягал към ОАЕ с детето си?

Миналата седмица той беше обявен за общодържавно издирване
4 юни 2023 16:27, Йоана Цонева
87
Пепи Еврото избягал към ОАЕ с детето си?
Снимка: БГНЕС

Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петьо Петров е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си.

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му.

След акция на прокуратурата и ГДБОП миналата седмица Петър Петров беше обявен за общодържавно издирване. Повдигнато му е и обвинение за принуда, заплахи и използване на специално техническо средство без разрешение.

Още по темата
Името на бившия следовател нашумя след като разследване на Антикорупционния фонд го посочи като главно действащо лице в аферата "Осемте джуджета".

Миналата седмица след акцията на ГДБОП бившата му съпруга Любена Петрова и майка на детето му заяви в интервю пред АКФ, че магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант "Осемте джуджета", предаде БНТ. В интервюто тя определя случващото се в ресторанта като тържище на бъдеще - и кариерно, и финансово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
плащал на този на онзи и сега бяга защо бяга дръж се като мъж *** в следствиетокажи каквото знаеш и какви си ги вършил и чакаи резултата те дубаи го направихакато заден двор сега въпросната любена ще го отнесе и момчето за всичко
65
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пепо Еврото е решил да се спаси с бягство и пари, жена му да се спаси чрез прехвърляне на вината на него. Разбрали са се. Дал и е дял от парите да прави циркове по медиите.
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Богатите бягат на изток, бедните бягат на запад.
63
0
 
10
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 10 месеца
народа му разграбиха държавата а той седи и гледа ! това ако е народ аз съм трамвай !
62
2
 
4
 
! Отговори
Със сигурност преди 10 месеца
Скоро ще катастрофира карайки ролкови кънки, или ще се удави във ваната. Дано детето да е живо и здраво!
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скоро чакаме и други при божков в дубай
60
0
 
8
 
! Отговори
Пепи-то преди 10 месеца
Ако аз не изляза, кой, кой, кой бе кой?
59
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Как се извежда дете без пълномощно от майка му? С пари.Ако не стане.С много пари.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цялата афера е подготвена отдавна за да заживеят с откраднатите пари в чюжбина необезпокоявани от никой щастливо. Затова и се разиграва театър.Явно че детето е изведено от бащата със съгласието на майката.Но"случая"Къро я разубеждава и е решила да обърне "монетата" за да си върне детето и да останат живи.Сега обаче след случая"Галев"и тука няма да има сигурност и ще спре да"пее"и всичко ще се замете но ще върнат парите.Сага за наивници.
57
0
 
9
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 10 месеца
Айдя ся пълномощно от майката.Векове преди да изобретят копирните машини,дори преди печатарската преса да се появи на бял свят чрез Гутенберг,как са се пренасяли печати и подписи от документ на документ?С рохко варено яйце,като са сваляли ципата му след обелването и са го подсушавали.За по-големите печати яйца от щрауси,а аборигените в Америка са го правили и чрез картоф.
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цялата афера е подготвена отдавна за да заживеят с откраднатите пари в чюжбина необезпокоявани от никой щастливо. Затова и се разиграва театър.Явно че детето е изведено от бащата със съгласието на майката.Но"случая"Къро я разубеждава и е решила да обърне "монетата" за да си върне детето и да останат живи.Сега обаче след случая"Галев"и тука няма да има сигурност и ще спре да " пеели всичко ще се замете и ще върнат парите.Сага за наивници.
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Цялата дандания ще се окаже буря в чаша вода и накрая ще излезе, че това е семейна сага и няма нищо вярно за пари,магистрати и семейството отново ще заживеещастливо за сметка на хилядите прекърше ни човешки съдби и милиони източени чрез измами от престъпници с имунитет и в трите власти организирани в престъпни групи.
54
1
 
17
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
Щом бившия шеф на столичното следствие е обявен за издирване и е успял да избяга зад граница ,представете си в каква държава живеем ? Още вярвате ли в Евроатлантическите ценности? И какво от това ,че Бг-я е в NATO и ЕС ? Тя прилича на Латиноамериканска държава ! Или Африканска !
53
2
 
19
 
! Отговори
Нас недогонят преди 10 месеца
Пепи Еврото напуска с детето си без разрешение на друг родител, Ангел "брат Галев" идва и му издават смъртен акт без проблеми, а Урсула за Шенген ни гласи!
52
3
 
6
 
! Отговори
Някой към 64 преди 10 месеца
Това си е Шенген. То и западния Шенген не е по-различен всеки излиза и влиза свободно кой с дрога, кой с мигранти, кой каквото може да предложи. Търговия свободна и демократична.
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всеки си влиза и излиза от територията, без никакви проблеми.
50
0
 
14
 
! Отговори
Някой към 59 преди 10 месеца
Абсолютен абсурд. Да се смееш ли да плачеш ли хахаха. Поне в България скука няма. Винаги някакъв екшън сълзи, смях, лудост, цирк, живот кот дойде както дойде бягат от тука влизат от там излизат, човека взе парите и избяга, лото тото, Мата Хари, стотинки, центове, копейки хвърчат линейки, мигранти по гори и паланки хахахаха
49
1
 
14
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 10 месеца
,,Димокрация" бря ! Пфуу! Законите важат за обикновенните ора ,за другите не !
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Евротата бягат към джамахириите, ислямистите бягат към Европа.
47
2
 
11
 
! Отговори
Някой към Дзивко преди 10 месеца
От тука влизаш от там излизаш хахаха. Бойко да не е строил подземни магистрали. Представи си със Шенген хахаха