Гришо с ударно начало на Мастърса в Мадрид

Той отказа американеца Доналд Йънг в първия си мач
5 май 2015 16:30,
8
Гришо с ударно начало на Мастърса в Мадрид
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров започна успешно участието си на силния "Мастърс" в испанската столица Мадрид, след като в първия кръг надделя над американеца Доналд Йънг след 6:4, 3:0, след отказване на янкито.

Противникът на хасковлията изпитваше физически проблеми и реши да сложи край на участието си в мача по средата на втория сет.

Противникът на българина е 51-и в световната ранглиста, но напоследък не се намира в особено добра форма и това бе четвъртото му поражение насам в последните пет срещи.

С успеха си нашето момче си осигури 27,460 евро от наградния фонд на турнира и 45 точки за световната ранглиста, а в опит за трета поредна година да достигне до 1/8-финалите на турнира ще се изправи срещу Фабио Фонини, който надделя без проблеми над колумбиеца Сантяго Хиралдо.

Подробностите за срещата четете в Gol.Bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Борян преди 8 години
Да го подам на Машинка :)
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Deja vu!Първи кръг ИХУ а после ТИХО...........
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахахаха стига глупости бе,заради такива като вас момчето пропадна,че го направихте голям герой,какъв успех ви гони,та противника му се контузи,ТОВА НЕ Е УСПЕХ,А КЪСМЕТ !!!!харесвам го,подкрепям го,но...нека бъдем обективни,момчето вече си мина лимита,никога няма да е велик тенисист,просто ще си остане посредствен,то не става само със снимчици и любов.
3
3
 
6
 
! Отговори
=== преди 8 години
Това момченце ще му тръгне, когато разкара мамушка рашъ и си намери нов треньор. Колко време още ще губиш БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!
2
1
 
10
 
! Отговори
бравоо преди 8 години
страхотен успех срещу контузен протвитник :Д На полуфинала ще падне, българите имат/имаме проблем с психологоческата нагласа за това да си най-добър и победител, винаги се сдухват нещо накрая :Д
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришооо, Гришо, не става само с Инстаграм и Селфита във Фейсбук. Имаш потенциал, ама цял живот ли ще си "потенциал" а не "реализиран такъв?