Гришо не ще да го обсъждат с Маша: Наша работа си е!

"Изживявам мечтите си, но ще дойде време да се сбогувам с тениса"
4 окт 2015 14:29,
43
Гришо не ще да го обсъждат с Маша: Наша работа си е!
Снимка: Reuters

Григор Димитров призна, че не му харесва да се обсъжда каквото и да е свързано с бившата му приятелка Мария Шарапова. Същото той казва и по повод раздялата му с треньора Роджър Рашийд.

„Винаги ще има хора, които ще говорят, осъждат и пишат за това, но окей. Просто не ми харесва, някой да обсъжда каквото и да е свързано с Мария или Роджър, защото само ние тримата сме наясно с цялата ситуация. Всичко, което се е случило е наша работа и на никой друг. Дори и да не искам да чувам спекулациите обаче, просто не мога да ги избегна”, казва Григор в интервю пред  сайта wearetennis.com, цитиран от gong.

Пред изданието той признава, че има тежък сезон.

”Изпитвам трудности да намеря играта си, може би в по-завързаните мачове самочувствието ми не е толкова високо. Не съм докрай уверен в ударите си, но не се срамувам да го призная и работя върху този проблем”, казва той. Звездата ни в тениса допълва, че до края на годината има достатъчно турнири и ще се опита да покажа най-доброто, на което е способен.

Григор Димитров разказва и че родителите му винаги са били неговите модели за подражание. „Напуснах България наистина рано, но те във всеки един момент са следяли развитието ми отблизо. На тях дължа всичко”, признава той.
Спортистът допълва и че тенисът е само една част от живота му. ”Наскоро ми зададоха забавен въпрос: "Ще спечелите ли титла от Големия шлем?" Да, бих искал, но ако не се случи, животът продължава. В момента изживявам мечтите си, но ще дойде време да се сбогувам с тениса и истинският живот да започне”, допълва Григор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
7
 
! Отговори
СМЯХ в ЗАЛАТА преди 8 години
В една друга Медия публикува ЕДИН "Детайл" пропуснат от вас!!!"Все пак не губя в първи кръг на всеки турнир."
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми ваша си е.
24
1
 
8
 
! Отговори
Ех Григорий ! преди 8 години
Продължаваме напред !Силно грешим като нация да възлагаме надежди на ненадеждни. Това исторически винаги ни се случва и пак не се учим. Много емоционални и открити сме и мразим подобните ни. Какво пък толкоз-имахме си момче в 10-ката. Както казват старите хора - "еди какво си , еди какво си и еди какво си" го развалиха и поставиха на сегашното място. Не бива да сме неблагодарни-някои сме пускали по сълза от гордост, а после гнева ни е зашеметявал, четейки и гледайки играта му."Живота е трънлив"
23
3
 
5
 
! Отговори
Пфффф преди 8 години
И тая "млада звезда" ще се приключва със спорта... Той май спорта е приключил с него още преди години, ама карай. Плюйте отдолу, колко съм *** и ***, че не лижа подметиките на поредния "голЕм българин", дето нема престой 15 минути у България...
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-лошото нещо в един човек е когато се самозабрави и се вземе на сериозно. Винаги трябва една публична личност да задържа позитивното в публиката, иначе е обречен. Желая му успех и да не забравя, че е българин независимо до какви висоти стига.
21
10
 
9
 
! Отговори
Лок преди 8 години
*** никога няма да стане велик спортист, просто защото няма дух! Той играе за парички и не му пука дали за България или за някой друг ще се води играч. Важно е да падат пачки. След като Маша го ритна се разбра, че възхода му се дължи главно на нея. Сега защо го бият като тъпан насред село? Защото е просто селянче, без чувство за национална принадлежност, без приятелка и без спортен дух.Щом заговори за края на кариерата си, значи вече е в началото на този край.Абе, .... не струва като човек!
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тука ега ти присмехулниците се навъдили. абе докарайте си вие живота му, пък после се присмехулвайте. кара си човека хубави коли, Маша Шарапова си вкара в леглото -, хм, седнали да се присмехулват... и милиончета в зелено си направи., я споко бе.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимнаНай-глемият мъжкар от футболистите ни се казва Стилиян Петров. Бербатката определено е след него ;)
18
5
 
14
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Прав си Гриша.Твоят личен живот си е само твой . Не позволявай на различни навлеци да ти диктуват как и с кого ще живее.Не позволявай чужди хора да ти слагат ред в в живота.Учи се от Димитър Бербатов-най- големият мъж сред футболистите- единственият , който не допуска външна намеса.
17
3
 
4
 
! Отговори
Barni преди 8 години
До АнонименАко не е тайна, къде Григор твърди, че сме му длъжни за това, че играе за България?
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Маша му изпи силицата. Явно още не може да я прежали и затова само се дъни.
15
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиронкова - след всеки турнир се прибира в България Джокович - всичките му фейсбук постове са първо на сръбски, после на английскиДимитров - не комуникира на български, не се прибира в България, твърди че едва ли не сме му длъжни, че играе с българския флаг.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До художника 2"Човек, като печели, не знае какво губи... и обратното!"Интересна визия за живота но няма да намериш един успял да я сподели.И обратното, всички неудачници ще те подкрепят защото си един от тях.*** и той като теб.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде го чукаш къде се пука...........От казанато става очевадно че ливанеца с големата паламарка е натъртил рускинчето и тя е отсвирила селския ерген от Асково.Ама са се "разбрали" да не казват на никого.............. ХА-ХА-ХА
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Григор да престане да се изявява в медиите или Фейсбук, а да почне да играе ! С обяснения или оправдания, точки , а и пари , не се печелят
11
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Изживявам мечтите си......"Боже, не знаех че на тоя "мечтите" са да го бият като *** на сред селски мегдан.
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не става за звезда и за тенинисист скоро няма да става. манекен и заплата, печели от реклами в пъти повече от колкото от тенис. първи кръг и толкоз. пресконференции, оправдания, детски работи. смени наркотиците или дилъра, братле! тия не ти влияят добре!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришка, изостанахме с компотите. Мама.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Драчкай Мишо !
7
7
 
20
 
! Отговори
честит преди 8 години
Гришонче, преди съм го казвал - пак ще го кажа. Хората нямат против, че си станал мъжка кифла: селфита, молчета и т.н. Повечето спортисти вече сте така. В края на краищата какво правиш в личния си живот си е твоя работа. Ние ти се смеем за друго. За това, че другите кокони Бекъмовци, Роналдита и прочие - когато се наложи свалят дантелените прашки и ИГРАЯТ ЗВЕРСКИ. РЕЗУЛТАТИ ! ТОВА ИСКАМЕ ОТ ТЕБЕ !СЛЕД ВСЕКИ ТВОЙ ПРОВАЛ СЛЕДВА ОЩЕ ПО АБСУРДНИТЕ ТИ ОБЯСНЕНИЯ И КЪЛЧОТЕНИЯ В ИНТЕРНЕТ. СМЕШЕН !