Федерер спря мечтите на Гришо в Мелбърн

Българинът все пак взе втория сет на швейцареца
22 яну 2016 10:07,
57
Федерер спря мечтите на Гришо в Мелбърн
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна в 3-ия кръг на Australian Open, след като загуби от бившия №1 в света Роджър Федерер, който стигна до успеха след 6:4, 3:6, 6;1, 6:4.

Това бе пети сблъсък между двамата и първи на турнир от подобен ранг. Хасковлията не показа лош тенис, но в крайна сметка класата на ветерана си каза думата и нашето момче бе надиграно.

24-годишният ни тенисист трябваше да достигне до 4-ия кръг на турнира, за да защити точките, които спечели през миналия сезон, но така и не успя да го направи.

Следващият противник на швейцареца пък е белгиецът Давид Гофен, който победи Доминик Тийм.

Развоят на срещата може да проследите в Gol.bg



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** пред медиите: Постигнах това за което пристигнах в Мелбърн????Сега имам нужда от почивка.Тоя явно си участва за 2-ри кръг.А и не е добре с главата. Вчера на въпроса "Ще участва ли на турнира в София" казва че "Имал поети ангажименти"(Мексико) а днес на въпроса "Какво следва след Мелбърн" отговаря че "Нямал планове и щели тепърва да 'мислят' с щаба на къде да тръгват но първо щял да си почине няколко седмици".
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Току-що изгледах мача (поне една част от него) с Федерер и мога да заявя че мачовете на кауна с Маестрото вървят в темпо тренировка (дори за демонстративен мач не стават).Явно дедо Роч не го взема на сериозно този ***.А сега върви мача на Троицки които РАЗМАЗА Пръднишо преди седмица с Раонич.Като гледам как Раонич МАЧКА сърбето си представям ако отсреща беше асковското каквого чакаше. И добре че не е защото пак щяхме да срамуваме.А сега *** отпадна "достойно" от Маестрото.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
edno vreme imahme skior slalomist Petr Popangelov, baba kazvase za nego Pesho PakPadnalof. a tva bese nai dobroto koeto imahme.sega s Grisho Slabisho, na 24 godini golemite imaha speceleni turniri ot shlemite a nasheto mom4e se povosi v kolat apodarena mu ot Sharanatkova , posle tia si zema obratno karucata i Grisho se potopi v zagubeni ma4ove.toi nema ama nikakva predstva ce treba da igrae- toi prosto neigrae- mi neka e statl9iv kakvto si e
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** мришо, всичко е ала бала. корупция и подмолни игри
38
6
 
2
 
! Отговори
Йори преди 8 години
Не знам защо доста хора забравят факта, че Григор подписа с агенцията TEAM8 да го представлява от началото на 2014 г. Агенцията TEAM8 е собственост на Федерер и неговия личен агент - Тони Годсик. Дали и там не се крие малко от липсата на пределна мотивация у Григор да скочи сериозно на Фед? Все пак тия апетитни рекламни договори, те му ги осигуряват. Ще дойде подходящ турнир, когато Григор "изненадващо" все пак ще отстрани Фед, но това пак ще се реши другаде.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре е да се възползваш от възможността да излизаш с известни девойки. Възрастта му е ги сменя. Но ако погледнем Федерер или Джокович, стабилната жена зад гърба им може би не е за пренебрегване като факгор към успеха.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На корта имаше един тенесист Федерер,даже сета който Григор му взе не бе заради някаква кой знай каква игра а бе заради отпускане на маестрото.Такива мачове са безмислени,трябва да има някаква цедка не може всеки втори гашник да излиза срещу състезател от топ 5,все пка хората плащат да гледат тенис а не как единия се посира на корта от страх разчитайки гръмотевица да удари маестрото,да стане чудо
35
3
 
4
 
! Отговори
не4о преди 8 години
кога бе на мама потничето ще биеш дядо си ...еми то чакаш,надяваш се,ми тои догодина отива на 25..аидеее мани го големия шлем,там явно силички нямаш...ами поне едно мастърче спечели за нас феновете,после били сме хеитъри,само го нападаме...стигатеее веее...искаме титли,искаме да ги разбива на корта,не да го гледаме само по селфита и как ми се целува..ее на кои фен няма да му писне,годинките си вървят...а остават само приказките че ще спечели шлем,поне не на подвеждаи,да се надяваме на нещо от т
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опааа, "щаба" е тук.Пост 31,33,34 писани преполагам от лелинчо са факт.Започна се, "топ 30 е голема работа", "вие дали сте в топ 30 на вашите професии", "тази седмица спечели 100 хил. долара)".Всъщност като приспаднем разходите за треньори, мениджъри, пътувания и кво ли ненакрая от тези 100 хил от ДВАТА турнира което ще му е и за целият януари я му останат да си купи един чифт дънки я не.Оооо и забравих, имал травмичка а докторите ИСКАТ КЕШ!!Та месеца ще му дойде на минус.
33
2
 
9
 
! Отговори
а преди 8 години
От щаба на потника се появиха и започнаха със замазването на ***.......
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както се очакваше Дядя Федя пак се саморазправи с нашето момче, големият пенисист ***.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До И това е добре 31Бъди така добър да не сравняваш заниманието клоун-удритопковец с професии като лекари, инженери или пък предприемачи.Тая мантра спусната ти от лелинчо може да върви в АскоУ у кръчмата но тук НЕ става.*** е като мечка която я водят по селските панаири да прави маймунджулъци.
30
5
 
11
 
! Отговори
страхил преди 8 години
Браво на Федерер,талант и спортист,нищо общо с нашия клоун,и алфонс.
29
7
 
7
 
! Отговори
Az преди 8 години
вие може да го плюете , но той за няма и седмица е с близо 100 000 долара напред. От началото на годината вече са 150 000...Колко от вас са ги заработили? Второ - да паднеш от Маестрото не е срамно. Още повече му взе и сет. Да, няма да бъде номер 1, но в топ 20 ще влезе скоро пак. Има подобрение в играта му. Сега остава и малко да поработи на ниво психика...
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би следващият път Гриша! Да Роджър го надигра, но и надигран пак е стигнал до тук с много усилия и тренировки, дисциплина , с или без потник излизайки на корта е той и ракетата. Аз се гордея с него и му пожелавам успех.
27
8
 
2
 
! Отговори
Nord преди 8 години
Много важно, тоя пробутван за много интересен спорт, само като си пусна да го гледам и ми се доспива....
26
2
 
9
 
! Отговори
И това е добре преди 8 години
Каквото и да си говорим, да си в топ 30 на най-добрите тенисисти в света е изумително постижение.Ако имаше класация за най-добър работник в твоята сфера, ти кое място щеше да заемеш?
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отвратителен мач.
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почти на25 г. Гришо не може да бие почти 35 г. Федерер?!!!Както се казва - Без коментар!
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно как ги няма тези от "Щаба на Потника"?За протокола, така нареченият щаб се състои от мама, тате, уйчинайка, калеко и още един двама сополи. Основната им задача е да пишат по форумите и да симулират интерест от виртуални(несъществуващи) фенове.