Тийм отвя Гришо на турнира в Акапулко

Нашето момче определено разочарова със слабата си игра
26 фев 2016 08:14,
54
Тийм отвя Гришо на турнира в Акапулко
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна от турнира в Акапулко, Мексико, след като бе победен от младока Доминик Тийм с 5:7, 2:6.

Австриецът е най-бързо прогресиращият талант в световния тенис и към днешна дата заема 15-ата позиция в световната ранглиста.

Това бе първи мач между двамата, а Гришо определено разочарова пред погледа на своята любима Никол Шерцингер, която го гледаше от ложите. Срещата завърши за 1 час и 38 минути.

Първият сет започна зле за българина и той допусна пробив още в първия гейм, но в четвъртия успя да го върне и да изравни геймовете на 2:2.

Тийм обаче намери сили да пробие за 6:5, а след това си взе подаването, за да спечели сета на откриването.

Вторият сет бе доста нервен за Григор и той отново загуби първия си гейм, а след това австриецът умело си взимаше подаванията и проби за втори път в сета за 5:2, а след това си взе на нула сервис гейма, за да спечели и самия мач.

В спор за място на финала Тийм ще спори с някой от американците Тейлър Фриц или Сам Куери.

Още спортни новини в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
1
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Да си го прибира певачката.
45
1
 
11
 
! Отговори
Разочарован преди 8 години
Григор много ми прилича на Валери Божинов. Спорадични спортни успехи. Главните новини са с кое гадже е, каква нова чанта има, къде е бил. Беше добър пример за сина ми преди 2 години. Но оттогава какво се случи: - Григор не иска да играе за България за купа Дейвис; - Григор не иска да участва в най-сериозния тенис турнир организиран в България (макар, че преди парадираше, че имал мечта да има силен турнир тук); - Григор е прибрал над 0.5 млн. лв. от Министерството на спорта (народни пари)
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължаваме "напред" (пардон, назад с няколко места в листата).
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тук беше с *ауньа.Иде бодра смяна младежи които ще разнасят *** по корта като пръскачка из лозе.Справка мача с Тийм (22г).Когато си отидат големите нладите ще са толкова много и толкова силни че *** само ще въздиша от трибуните хванат за ръчичка с някоя 60 годишна баба.
42
2
 
11
 
! Отговори
Бацила преди 8 години
Чист кутеник!
41
4
 
3
 
! Отговори
Мечото преди 8 години
Мачка момчето
40
2
 
8
 
! Отговори
страхил преди 8 години
какво станало?Дришка,талант и супер играч?ха-ха-ха много си далеч от талантливи и въспитани тенисисти,в исползване на хора ти си номер 1,особено жени,желателно знаменити.
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както се и предолагаше. Два мача бие на третия го спукват от бой.Май с Маша имаше повече успехи.
38
1
 
12
 
! Отговори
Jino преди 8 години
До Анонимен:За Гришо държавата е отпуснала около 700 000лв. Направи си справка и недей да коментираш когато не си запознат с фактите!
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли е скачал по вировете в реката, *** и каканара!
36
3
 
5
 
! Отговори
Психодиспансер преди 8 години
Явно Гейфакър Лорд е предпочел да пробие с копието вместо с ракета и труд. Мога да ви дам поне 10 примера за извънредно талантливи спортисти потънали при навлизането в мъжкия спорт. Ще ви припомня само Т.Енев и В.Божинов. Толкова с тениса !
35
6
 
5
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Най-вероятно Доминик Тийм ще спечели турнира в Акапулко. В момента той е в най-добра форма от тенисистите в този турнир. При срещи с всички останали тенисисти нашия Григор Димитров имаше шанс да продължи напред и да стигне и до финала.
34
4
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Ами всеки достоен човек си поставя високи цели. Ако за теб е достойно да си поставиш за цел мияч на ***, уверявам те, че дотам ще си останеш. Григор е имал смелостта да си постави високи цели и както виждаме, постигнал е повече от нас, взети заедно. Всички обсждаме него, а не той теб или мен. Но това е въпрос на манталитет, а това да го критикуваме, определено говори за много комплекси. Ама много. Съмнявам се да разбереш. Но някой друг четящ може би.
33
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Топ 100 на тениса няма слаби тенисисти, а всички са много добри. Хубаво е, че имаме един българин - Григор Димитров сред най-силните в тениса. Пита се обаче защо държавата не подпомага спорта, в случая не подпомага тениса и нямаме други български тенисисти в топ 100. Даже и Григор Димитров с нищо не е подпомогнат и досега сам си плаща за всичко, а така ще бъде и занапред. Странно колко трудно се оказа за много хора, да разберат, че този милион не е за Гришо, а начин мафията да открадне милиона
32
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Чест прави на Гришо, че все още се състезава от името на България, въпреки че държавата не е дала нито лев за него. Този милион, който уж бил за подготовката на Гришо, всъщност Григор няма да го получи (както се писа, ама кой да чете), а ще си го разпределят и крадат разни управляващи сега политици и техните клики.
31
3
 
6
 
! Отговори
ей преди 8 години
Не трябва да сме много взискателни към Григ, все пак вече втора година поддържа едно постоянно ниво - втори кръг на турнири трета ръка в тениса и каки след много ръце в живота. Спомнете си надписа за пианиста, та и той като него - толкова си може.
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро представяне на най-добрия български тенисист. За съжаление жребият го изправи срещу Доминик Тийм преди финала.
29
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много злоба, много нещо.Добро представяне на Гришо. В момента да победи Доминик Тийм е много трудно, както вече писах преди мача. Разбира се не е срамно Гришо да загуби от Доминик Тийм, но за хора, които пишат за да си изливат злобата и омразата, какво да им обясняваш? Както и не можеш да им обясниш, че Гришо не е субсидиран от държавата, а сам си плаща за всичко. Този милион, за който се говори, не му се дава на Гришо, а ще си го присвои мафията, която е на власт в момента.По-добър български
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изваждане от олимпийският отбор и спиране на всякаква субсидия за този.Как така държавата ще дава пари ,от НАШИТЕ пари на някой който не я представя???
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агейн.Яд ме е ,че снощи имах работа и не ми остана време да забия 200 евра ,че смешката ще падне.Пак са го разпаряли на негов сервис