Победа за Гришо! Разсече Самурая и грабна титлата в Бризбън

Българинът с пета титла в кариерата си след 6:2, 2:6, 6:3 над Нишикори
Обновена: 8 яну 2017 13:08 | 8 яну 2017 13:06, Камелия Цветанова
208
Победа за Гришо! Разсече Самурая и грабна титлата в Бризбън
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров затвърди отличната форма, в която се намира, след като победи Кей Нишикори на финала в Бризбън с 6:2, 2:6, 6:3.

Хасковлията изигра поредния си страхотен мач и напълно заслужено постави Самурая на колене, за да грабне петия трофей в кариерата си. Освен това Гришо записа и първа победа над Нишикори след три поредни загуби! В Астралия той надделя и над трима състезатели от Топ 10 на световната ранглиста по пътя към златото.

 Още спортни новини на www.gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сервисът го е пооправил, но през годините е имал далеч по-добър бекхенд, трябва му спокойствие и вяра в себе си( и да знае, че часовника тиктака). Успех Гришо !
70
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво и на Никол Шерзинген,че го вдъхнови,за разлика от Маша.
69
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно венецуелският тарикат е оцелил "ваксата"(допинга) но скоро ще им лъснат андрешковските ***.
68
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна не сме имали такава добра реклама за България.За повечето Гришо трябва да се бие в космати гърди и да реве:- Булг***р, булг***р !Пример за тях е Пулев, но не разбират, че сравнението между тях е все едно да сравняваш Станка Златева и Юсеин Болт и да твърдиш, че са еднакво велики шампиони.
67
0
 
17
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Браво!
66
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дел Потро е пак аут, до края на януари, няма смисъл да го броим в сметките. Контузията му е хронична, той не може и половин сезон да изкара. А и става на 30, което ще го направи особено бавен, предвид и ръста му.
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно вече е намерил правилната треньорка.
64
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кефи ме защото е такъв от Распни го до Осанна иначе нямаше да е интересен типично български !
63
28
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
Григор прибра в сметката си няколко стотин хиляди долара и титлата, която подчертавам си е негова, а не на България.Вирна си още повече носа.Хич не му дреме за българите и какво те смятат за него, щото той вече не се смята за такъв. Обаче ние тук бачкаме за по хиляда лева(в добрия случай) и му сваляме шапка щото видиш ли на нас ще ги даде тея пари. А колко е прославил България не знам, пътувал съм доста и като кажеш от къде си, питат тва в Азия ли беше...
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересна ще е 2017 година. Дали Джокович ще играе пак с предишния хъс? Анди Мъри дали ще успее да се задържи на върха? Раонич, Нишикори и Вавринка как ще играят? Да не забравяме и големият дел Потро. Има и куп тенисисти, които може да се изкачат до най-предните 5-6 места в класирането, вкл. и нашия Гришо, който започна запомнящо се 2017-та..
61
1
 
4
 
! Отговори
до 80 преди 7 години
Ти откри огъня и топлата вода бе човек!
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринДа! Реално погледнато, в новата ранклиста за 2017, Григор и Ноле водят с по 250 точки!Дано и до края на сезона да си вървят наравно
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кака Никол май знае как да прави младите лъвчета шампиони. Неслучайно, след раздялата им, Хамилтън доста страдаше
58
6
 
28
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Браво! Новият номер едно в тениса!
57
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази година, Григор ще направи сезон подобен на този на Тийм миналата година, със 4-5 титли, но ще се представи още по-добре в шлемовете от австриеца и ще я завърши под номер 5! 1. Джокович, 2. Мъри, 3. Нишикори, 4. Федерер!, 5. Григор
56
6
 
8
 
! Отговори
До 76 преди 7 години
Гришо трябва да си поставя големи цели. иначе нищо не става. За какво му е на някой тенисист да отива на някойн турнир с убеждението, че ще загуби още на първия кръг?! За да стигнеш до финала, трябва да играеш всеки мач като за финал и да си уверен в силите си.
55
3
 
16
 
! Отговори
Шано преди 7 години
Да е жив и здрав,и кат има чалъм да ги лупа .
54
17
 
9
 
! Отговори
Нолето преди 7 години
Поздравления на Джокович за вчерашната му титла в Доха. Истински тенисист, феноменална игра!! А на Гришето - поздравления за днешната титла и да хапва повече пастички, за да стигне нивото на батко си Новак Джокович.П.С. Грише, учител по български съм ;д Да го имаш предвид, че на турнира в София ще ти трябва български.
53
0
 
14
 
! Отговори
Някоя преди 7 години
До Анонимен 57То и аз живея в Германия, на немски държавата се казва Deutschland (Дойчланд), но използвам нейното наименованието на български, когато говоря и пиша на български език. Логично е ако градът се казва на български език Бризбейн, то да се използва и това му наименование в статията, а транскрипцията английското му наименование. Друг пример е градът Виена, който на немски се казва Wien ( Вийн), но да сте чули, някой да го нарича на български език по този начин? Български наименования!
52
2
 
17
 
! Отговори
Хайде Гришо преди 7 години
Апетитът идва с яденето. Сега да стискаме палци Гришо да спечели и Australia Open и ще скочи на 6-то място в ранглистата.