Победа за Гришо! Разсече Самурая и грабна титлата в Бризбън

Българинът с пета титла в кариерата си след 6:2, 2:6, 6:3 над Нишикори
Обновена: 8 яну 2017 13:08 | 8 яну 2017 13:06, Камелия Цветанова
208
Победа за Гришо! Разсече Самурая и грабна титлата в Бризбън
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров затвърди отличната форма, в която се намира, след като победи Кей Нишикори на финала в Бризбън с 6:2, 2:6, 6:3.

Хасковлията изигра поредния си страхотен мач и напълно заслужено постави Самурая на колене, за да грабне петия трофей в кариерата си. Освен това Гришо записа и първа победа над Нишикори след три поредни загуби! В Астралия той надделя и над трима състезатели от Топ 10 на световната ранглиста по пътя към златото.

 Още спортни новини на www.gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
17
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 7 години
Браво на Григор, дано този сезон е успешен и да не повтаря този от 2015-та. Но не мога да кажа браво за "журналистите", написали тази статия, що за заглавие? Добре ли сте с главата?
50
0
 
26
 
! Отговори
Marie Claire преди 7 години
Браво! Радваме се от сърце! В най-добрата си форма е !
49
0
 
20
 
! Отговори
ракетата преди 7 години
бравос гришко бравос димитров спрете да го плюете бе като не си доволен стани ти тенисист спечели турнир и се дръж така как мислиш че трябва не стига че имаме един такъв за последните 40 години ами и го плюят
48
0
 
26
 
! Отговори
Браво Гришо! преди 7 години
Гришо безспорни си е класен тенисист. Лошото е, че нямаме други добри тенисисти. Следващите ни тенисисти в ранглистата са на 406, 525, 627 и т.н. място. За този турнир, какво друго да кажа, освен "Мачкай Гришо!".
47
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не мога да разбера защо някои българи толкова му се кланят, при положение, че и дори и при спечелена титла, не си отвори скъпоценната уста и не поздрави многото българи на корта, отделили време и пари, за да го подкрепят.За да си голям спортист,ПЪРВО трябва да бъдеш голям човек - Джокович. Не го е срам от къде е. Пише постовете си винаги на английски и сръбски.Григор извън България е разпознаваем единствено заради пиар връзките му с какички, първата- Шарапова си беше рекламен трик на Найк.
46
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма радост брейй,заплатите ли ви вдигнаха,тока ли ви пуснаха,снега ли ви почистиха,та евроспорт не си направи труда да излъчи награждаването
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе за какво толкова презирате човека?. Това е умопомрачително. Някой да му беше дал кинти в началото да участва в турнири, а? Или сега се сетихте. Ние не сме го финансирали, аз, вие и държавата. Той сам си се бори човека, така че, има право да си избира турнирите. Той си заработва като всички нас.
44
0
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Честито на Гришо !Да се надяваме, че се връща на пътя на победите.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз познавам българи, които от десетилетия живеят в Бризбън и така го наричат, но нашенците това не ги устройва! Ако им падне да говорят с американец (на какъв ли език?), ще му се сърдят и ще го убеждават, че се произнася Вашингтон името на столицата му!
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три последоватлени победи на нашия Гришо над тенисисти в топ 8. Това само по себе си говори за класа. Първо, Доминик Тийм, който миналата година стигна до 7-мо място, а сега е 8-ми. После Милош Раонич, който в края на миналата година се изкачи до 3-тото, а сега и Нишикори, 5-ти в света, който през 2016-та беше и 4-ти.
41
8
 
14
 
! Отговори
до 51 преди 7 години
Ами то дребните имат само това чувство. Никой няма да ти го отнема. човека си кара кефа, пътува, в готини хотели отсяда, готини мацки около него, де Уилямс, де Шугарпова, сега и мадам Шерцингер. ми тва е. презирай си го, не ти пречиме.
40
35
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към тоя изпитвам само презрение, дори и незаскужава да се коментира
39
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българофобите преди мача плювха по Гришо, че не печели турнири. Сега българофобите мразят Гришо, защото спечели турнира, а турнира е много силен.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно Бризбън си се произнася!
37
2
 
5
 
! Отговори
Кака Никол преди 7 години
Гришо, ще си изпълня обещанието и ще ти скрия топките. Добре те мотивирах този път!
36
0
 
15
 
! Отговори
пери преди 7 години
До АнонименПроблемът е на японеца, да не се е съгласявал да играе. Няма да го оплакваме сега.
35
1
 
7
 
! Отговори
пери преди 7 години
До АнонименТочно и аз се чудех. Като не знаеш нещо или не си сигурен, питай или провери. Бризбейн знам къде е, ама Бризбън...
34
3
 
5
 
! Отговори
11 преди 7 години
Не че нещо, ама папагали град Бризбън не съществува.
33
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подгряващ турнир във който големите не се напрягат а нашия блъска кат за световно хахаха
32
2
 
33
 
! Отговори
бaнкя преди 7 години
Честитa победa, Гришкa!Блaгодaрим и се гордеем, че в Aвстрaлия вече знaят къде е Бългaрия.Преди години всички ни знaехa, бългaрския спортист беше в челото нa световния елит.Уви, огрaбихa и пaрите зa спорт и сегa сме конкуренти нa Хaити и Люксембург.