Победа за Гришо! Разсече Самурая и грабна титлата в Бризбън

Българинът с пета титла в кариерата си след 6:2, 2:6, 6:3 над Нишикори
Обновена: 8 яну 2017 13:08 | 8 яну 2017 13:06, Камелия Цветанова
208
Победа за Гришо! Разсече Самурая и грабна титлата в Бризбън
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров затвърди отличната форма, в която се намира, след като победи Кей Нишикори на финала в Бризбън с 6:2, 2:6, 6:3.

Хасковлията изигра поредния си страхотен мач и напълно заслужено постави Самурая на колене, за да грабне петия трофей в кариерата си. Освен това Гришо записа и първа победа над Нишикори след три поредни загуби! В Астралия той надделя и над трима състезатели от Топ 10 на световната ранглиста по пътя към златото.

 Още спортни новини на www.gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
2
 
! Отговори
Някоя преди 7 години
До Анонимен 88За да си направиш справка : https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бризбейн... В часовете по география май не си присъствал или не си слушал много ми се струва...
110
1
 
6
 
! Отговори
Hip преди 7 години
Аз от тенис много не разбирам, обаче като жена мога да кажа,че нашето момче изглежда добре. Верно не е някъв страшен красавец в лице,можеше и по -добре но пък тялото е супер .Иначе за тренера ...... невероятно изглеждащ мъж !
109
3
 
1
 
! Отговори
бг преди 7 години
Не са японци-ц.ига.ни и пом.аци са,получават пари от Турция и Сауд Арабел ( верни съюзници на еврео-нацистките САЩ).
108
4
 
0
 
! Отговори
бг преди 7 години
Американската фанатизирана нацистка *** също така никога не споменава и за победите на Кубрат Пулев.
107
2
 
0
 
! Отговори
бг преди 7 години
Бай *** е прав- американската фанатизирана нацистка *** никога не споменава за неговите победи.
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай ви ***:В МОМЕНТА ИЗЛЪЧВАТ ЗАПИС НА МАЧА ПО EUROSPORT 2. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!
105
1
 
8
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 7 години
А на бас, че няма дая го дават целия мач по никоя телевизия, защото Григор победи. Ако бе паднал, ББС щяха да се олигавят да ни показват разпр5авят кментират как са го били, осмяли и т.н. А на бас. А пък коментара сега ще е от рода на как калта спряла хитлер пред москва, как слънцето заслепило противника му и все от тоя род селски англиски тарикатлъци с кисел вкус. Хак да им е. ***, Булгаарррр!
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 128:ТЕЗИ С МИНУСИТЕ СА"САМУРАИ",НО НЕ ЗНАЯТ ТОВА!ТЕ СИ ПРАВЯТ"ХАРАКИРИ"С ПОДОБНИ НЕПРАВИЛНИ РЕАКЦИИ,КОИТО НЕМИНУЕМО ДОВЕЖДАТ ТЯХ САМИТЕ ДО ТЕЖКИ ПРОБЛЕМИ,ОТ КОИТО НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТПОСЛЕДСТВИЯТА ОПРЕДЕЛЕНО СА ПАГУБНИ ЗА ЗЛОБНИТЕ И ЗАВИСТЛИВИ АУТСАЙДЕРИ/примери и статистика в изобилие/!ДОПУСКАМ,ЧЕ ИМ ПЛАЩАТ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ВСЯВАНЕ НА ПОДОБНИ НАСТРОЕНИЯ!ТЕ СА ДЕЖУРНИ"КРИТИЦИ"И НЕОБРАЗОВАНИ НЕХРИСТИЯНИ ИЗЛИВАЩИ ВИНАГИ ДУХОВЕН УПАДЪК ВЪРХУ БГ ХРИСТИЯНИТЕ!
103
1
 
0
 
! Отговори
troq преди 7 години
До АнонименКратко точно и ясно
102
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реших да погледна : Пост 25 е мой Цитирам " Самурайчето игра на ниво ,но не му достигна сила и хъс , а Гришо беше доста концентриран и агресивен , което е добре разбира се !!!!! Да пречукаш трима от топ 10 не е лека работа . Това е насоката само така Гришо, майн.ата им на хейтърите :) " Поста има 71 (+) и сааааамо 4(-) - та интересно ми е тези дето са дали минусите ако не са японци , какви са , що за хора са или не са :)
101
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 7 години
Да му е честито ! Все така да ни радва !
100
2
 
14
 
! Отговори
м даа преди 7 години
Факта че има 200 коментара под новина за Григор ми дава надежда , че все още има българи които не са облъчени от чалгарията , дето ни тресе.
99
5
 
6
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
А Бризбън къде е ?Че и Гугъл не го е чувал тоя град..
98
7
 
6
 
! Отговори
Една жена преди 7 години
Искам само да кажа, че днес гледах мача и това което ми направи впечатление е не толкова играта на Григор, ами това колко секси треньор има.Поздравления, много красиво треньорче :) и честита титла
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РеалистНикой не е забравил това , а именно този факт прави толкова сладка тази победа и говори за подобряване.Така, че бъде реалист в живота и се опитвай да правиш нещата малко по малко по добри, и подкрепяй тези които правят това за да не изгубиш реалистичния поглед.
96
1
 
13
 
! Отговори
Лютеница преди 7 години
Личи си кой е ял българска лютеница :)) Четох някви японци били затънали в преспите в България, днеска Гришо взе че тресна нинджата... Ама може ли така да се отнасяме с чужденците хаха
95
22
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Много бързо забравите, че преди това самурая цепна Гришо 3 /три/ пъти.
94
0
 
27
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Няма нужда от негативизъм. Да е жив и здрав, харесвам го, добра игра !Някои хора не го харесват, други го харесват - всеки има право на мнение.И на едните и на другите им пожелавам много здраве и късмет през новата година :)))
93
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
споко, сега му се радвате, след някоя друга година като почне да пада, същите хора ще го плюете :)
92
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Дани, който го пое, когато беше изпаднал в немилост и пророкуваха какво ли не разни "спецове". Страхотно е, че съзря стойността и потенциала на този необработен диамант в лицето на Григор!