Кулата от Тандил преклони глава пред борбения Гришо

Нашето момче победи Дел Потро в два сета - 6:3, 7:5
17 авг 2017 20:00,
14
Кулата от Тандил преклони глава пред борбения Гришо
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава да мачка на Мастърса в Синсинати след убедителна победа над аржентинеца Хуан Мартин Дел Потро.

Нашето момче надигра Кулата от Тандил в два сета - 6:3, 7:5.

По този начин Гришо се класира за 1/4-финалите на един от най-силните турнири, предшестващи US Open.

Това е първа победа на Димитров над Аржентинеца, като до този момент двамата бяха изиграли 5 мача помежду си и във всеки от тях Дел Потро бе напускал корта като победител.

За последно двамата се срещнаха на Мастърса в Рим, където аржентинецът победи с 2-1 сета, след като направи обрат.

Още спортни новини в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Браво на нашето момче, пожелавам му да вдигне купата!!! :)
13
3
 
4
 
! Отговори
Т преди 6 години
По някое и слънцето огрява *** ***!
12
4
 
2
 
! Отговори
7 преди 6 години
До 10 (без номер)Кънчо, не знам за теб кое е долу и кое горе но кауня трябва да буха с тоягата 10 живота и пак няма да ме стигне.Но не това е въпроса сега а истинският ВЪПРОС е ...........ти къде си в сравнение сМен???И отговора е ОЧЕВАДЕН.............Ти си един обикновен селски КИЕК!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Офффф, след две прочитания почти бах сигурен че Тандил и дел Потро са двама ,а то май че е един ,
10
3
 
8
 
! Отговори
до номер 7 преди 6 години
Лесно е да говориш глупости, то си е за теб. За да не се самозабравиш, да ти припомня- той е там горе, а ти си, там долу!
9
2
 
16
 
! Отговори
Костов преди 6 години
Стига, бе омразници (хейтъри)!!! До какво ниво е стигнал всеки АНОНИМНИК от всичките оплюващи Григор. Защо никой от вас не беше на терена, че да победи още по- убедително накуцващият Дел Потро, а??? Нали той от място щеше да спука на нула всеки един от вас, омразници! Срам ме е, че и вие сте българи и мразите всеки, който се е издигнал със собствен труд и талант! ПОЗОР!!!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Засега нашия Гришо оправдава челното място в класирането, на което е в момента. Браво Гришо. Дел Потро е много класен тенисист, който в момента няма контузия, но скоро вероятно пак ще е с контузия. Следващият противник на Гришо е японецът Сугита - на пръв поглед не от най-силните, но той има впечатляващ възход тази година - от 134-ти в края на февруари тази година, сега е 46-ти, а и тримата които отстрани на този турнир са класни тенисисти - Сок, Соуса и Качанов.
7
15
 
3
 
! Отговори
3 преди 6 години
До Анонимен 6Нещо изпускаш нишката както и останалите "кау*ни" които са ми нацъкали минусите.Дел Потро отпадна рано в Канада от доста посредствен играч и се вижда че играе неубедително.А *** го сложиха в долната част на схемата където поставен номе 1 е лъки лузър!!Това ако не е нареждане/късмет* кое е тогава?!* Имам сериозни подозрения че жребиите се манипулират в АТП и се избутрват напред едни играчи за сметка на други.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дел Потро вчера не куцаше. Днес не куцаше. При 6:3 6:5 и сервиз за Григор започна да куца..Не важи това куцане. Има проблеми със физиката човека, дано се оправи за Ню Йорк. Дано Григор не се и..ре на метеното сега
5
24
 
6
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
*** пак дочака своя шанс, ама това ще му е! Накрая Дел Потро накуцваше.Наш *** винаги просперира срещу контузени и остаряли.
4
5
 
27
 
! Отговори
Браво на нашия! преди 6 години
Браво на българина! И това, без химия, защото е наивно някой да мисли, че на играч от малка България ще дадат химия, то и по тялото му личи.Без химия българина мачка играчи от къде по-големи и влиятелни държави, браво на нашия!
3
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дел Потро играе зле напоследък.А *** на това разчита, я някой контузем я някой отказал се да му се падне.Ама това няма да е вечно.
2
7
 
10
 
! Отговори
Митака преди 6 години
Продавам прясно месо от домашно пиле и домашна ракия 47%. Ако вземете над 10 литра ракия ще ви дам и 1 буркан с мед.
1
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста измъчена победа. Тунингованата миризливка може да му пусне довечера.