Гришо отнесе японеца Сугита, продължава към полуфинала в Синсинати

За място на финала ще спори с Джон Иснър или Джаред Доналдсън
19 авг 2017 07:01,
24
Гришо отнесе японеца Сугита, продължава към полуфинала в Синсинати
Снимка: БТА

Григор Димитров продължава с превъзходното си представяне на силния турнир от сериите "Мастърс 1000" в Синсинати.

Българинът разби приятната сензация в турнира Юичи Сугита след 6-2, 6-1 и по този начин успя да се класира за 1/2-финалите на надпреварата.

Това е втора победа на нашенеца над 46-ия в света японец, след като двамата се срещнаха и преди година в Торонто, когато нашето момче отново достигна до успеха.

В първия сет всичко се реши след два пробива - във втория и осмия гейм, като по време на частта Димитров сервираше перфектно и не даде шанс на противника му да достигне до нито точка за пробив.

Вторият сет също започна ударно за българина и той на бърза ръка достигна до 5-0 гейма след пробиви във втория и четвъртия гейм. След това двамата си взеха по гейм и на практика мачът приключи.

За място на финала нашето момче ще спори с американския гигант Джон Иснър или друго янки в лицето на Джаред Доналдсън.

Четете още спортни новини в gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО. Искам да съм българин. Сори. Нито един БЪЛГАРСКИ ТВ канал не предава,мача на Григор Димитров свободно.БРАВО БЪЛГАРСКИ МЕДИИ.
19
0
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Абсолютно си прав. И аз мисля, че победителят в турнира ще излезе от другия полуфинал ( Кирилов или Ферер), но дано поне отидем на финал. И дано разбира се да бъркам и Григор да бие на финала. Ще видим.
18
0
 
9
 
! Отговори
фен преди 6 години
Гришо е показвал възможности за номер 1(това и според авторитетите в тениса), но ЗАСЕГА нестабилна психическа устойчивост не му позволява да заеме по-челно място в класацията. Но не е загубил шансове. Надяваме се и го подкрепяме, и при добро, и не толкова добро, и при кошмарно представяне.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Григор. На всички хейтъри само да им напомня, че в момента Гришо е топ спортиста на България, единствения българин, чийто име се знае в чужбина. Момчето само се изгради с помощта на родители и приятели, държавата не е допринесла с нищо, така че се радвайте на това, което имаме, не ламтете за повече. Бат Ицо правилно го каза: "Гладна кокошка просо сънува", искате само медали и титли, а не си виждате зацапаните отзад ***.
16
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 16. Ами да, един от най-добрите е. А ти си завистлив комплесар
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15Сървул, значи *** е най-добрия, а??!Ти на кви хапчета си??
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се опазиш от контузии е част от играта. По-добрите тенисисти, по-добре се пазят от контузии.
13
1
 
10
 
! Отговори
Браво Гришо преди 6 години
Нашият Гришо има голям шанс да спечели турнира. Дано не го изпусне. Същият шанс имат и останалите трима, които са на полуфиналите. Каквото и да стане Гришо се представи много добре на този турнир.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не можем да обвиняваме Григор, затова, че другите не са в топформа. Човека тренира здраво, играе доста турнири и остава здрав, това си е конкурентно предимство. Остава психическата стабилност- Григор нееднократно е имал открита схема в турнирите и е отпадал, заради собствен срив. Сега ще видим. Въпреки че, според мен Кирьос е фаворита тук!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво. Ето здрав е. Всяко достойно представяне е правилно да бъде оценено високо.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 Като спомена Болт се сетих за тазгодишния финал на 200 метра на световното по лека атлетика където нямаше нито един от големите на финала и резултатът бе налице- едно турче спечели със смешния резултат 20.09 секунди златния медал. Жалка история!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 Ти човече изобщо следиш ли мъжкия тенис? Какво е виновен Григор че Мъри, Джокович и Федерер са контузени, Вавринка не знае къде се намира също и япончето и Раонич и остана един Надал, който още се опитва да се съпротивлява срещу младите и снощи го разцепиха. Та кой да е на полуфинал и финал на Мастърс при тези обтоятелства?
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Ми то кое не е трагедия в спорта бе? Болт се отказа и виждаш какви резултати имаме на 100 и 200 метра, при бокса има само 2-*** велики- Джошуа и Уайлдър в момента...футбола и той...един Роналдо с Реал Мадрид.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 Муахахаха..кое му е абсурдното, бе? На голям шлем стотици пъти са играли тенисисти от топ 10 два мача за 2 дни.
6
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определено световният тенис е в тежка криза.Мъри го няма от 1 година ама си още номер едно.Джокович му станахо толкова много кинтите че ИЗПУШИ и се врече на Махараджата.Федерер вече диша с помпичка ама печели мастърси и ГШ като за добър ден.Нишикори, Раонич и Вавринка играят по 5 турнира в годината.Един Зверев дето се появи ама и той.... след спечелен мастърс да паднеш в първият си мач на следващият турнир е доказателство за НИСКО КАЧЕСТВО на играча.Абе трагедия.ЗАКРИВАЙ!
5
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мастърсите веече не са това което бяха.Можеш да стигнеш до финала като играеш с квалификанти.Надал му устроиха 'засада' (два мача в един ден)???!!!!!!!!Това на мастърс е абсурдно.П.П. Когато котките спят мишките (като ***) танцуват.
4
5
 
13
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
не подценявам добрата игра на Гришо на този турнир, но тазгодишният Синсинати не е това което беше преди...на полуфинал сме и няма нито един от Топ 10...а и до тук Гришо не срещна нито един от Топ 30...
3
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сутита? За първи път чувам за такъв тенисист.
2
3
 
15
 
! Отговори
V. преди 6 години
Така е, съгласен съм с коментара на първия! Иска се да си напишат добре домашното с Валверду, и срещу дългуча да бъде най вече търпелив! Григор може да го отстрани!!!! Само трябва да си повярва и да е концентриран при посрещане! Вамос,Гришо!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашия ще играе с дългуча Иснър. Оня разчита само на сервис и Григор ако запази самообладание би го излъгал в тайбреци, а на финала ще го чака не някой от големите, а Киргиос или Ферер- напълно преодолими за него. Киргиос победи Надал снощи. Сега е момента за първа титла от Мастърс, Гришак. Кога иначе?