Гришо мина през Зверев, класира се за полуфинал

В Стокхолм Димитров ще се изправи срещу Фабио Фонини
20 окт 2017 20:47,
42
Гришо мина през Зверев, класира се за полуфинал
Снимка: архив Reuters

Григор Димитров успя да се класира за 1/2-финалите на турнира от ATP 250 сериите в шведската столица Стокхолм, след като преодоля сравнително лесно германеца Миша Зверев след 6-3, 6-4.

Това бе трети мач между хасковлията и големия брат Зверев, като и трите победи до момента са отишли в родния тенисист.

В спор за място на финала българинът ще се изправи срещу италианеца Фабио Фонини, който по-рано днес успя да обърне американеца Джак Сок.

Първият сет иначе бе решен след един единствен пробив в шестия гейм при който нашенецът имаше аванс от 15-40 и след това минаващият му удар матира неговия опонент и той не успя да върне топката.

Във втория сет всичко се реши отново след един пробив, който този път падна в тилдановия седми гейм. Тогава нашето момче имаше шанс за пробив и го материализира след грешка на своя противник, който при опит да направи воле при мрежата не успя да я преодолее и в крайна сметка заби топката в нея.

В деветия гейм на втория сет нашето момче пропиля цели пет мачбола при сервис на противника, но след това не сгреши и си взе подаването.

За още спортни новини - четете Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отварям да чета за Григор, а там Болт, Стефка и Али... Просторна е българската мисъл, важното е само караница да има
37
2
 
2
 
! Отговори
Gorskio преди 6 години
Защото Болт и Стефка изобщо не са се зобили, ама никак!Не са бутвали анаболи...Няма атлети, които не лапат.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
39.... те не могат под 9.70 на 100 метра вече да свалят. Толкова са жалки и назобени всичките, а Болт им се смее отсрани.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 38 Ти на КУУУХ ли се правиш? Аз ти казвам за Стефка Костадинова че 30 години вече не могат да й бият рекорда, казвам ти За великия Виталий Кличко ,че никой не го е побеждавал..ти ми говориш за някакви Фрейзъри и Алита. Говорим за предел на спортистите, момък!Най-великият спринтьор Юсейн Болт каза преди години..." Човек може да избяга 100 метра за 9.40. Това са му максимумите" И го каза на базата своите възможности. Те не могат даже под 9.60 да свалят ..тръгнали да ми се сравняват с Болт.
34
1
 
3
 
! Отговори
Какво е МУХАХА 37 преди 6 години
Абе момче ти в ред ли си ?Няма мои и твои това което си видял ти съм го видял и аз ,то е съвсем естественно.Само че както ти ще обясниш след 39-40 години кой е бил Тайсън и кой Кличко /и аз ги харесвам/ но съм ,,закърмен с двубоите С.Листън-ФЛ.Патерсън и след това боят на века М.Али-Фрейзър.Просто ти говори ш за своето време.Дали ще опонираш след години на някой младок за ,,класите" на твойте и неговите.Говориш за малък отрязък от време а аз съм видял много повече от теб,но не фаворизирам катего
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 36 Муахахахаха..има за твое съжаление и интернет в момента "ЧИЧАК". За твое съжаление изброените от мен спортисти са с класи над твоите...които НЕ ИЗБРОИ в миналото. За справка съм закърмен като малък с мачовете на Тайсън, но за мен не Тайсън е най-великия, а големия брат Кличко...Виталий Кличко. И никой досега не е като него....никога ненадигран. Остави Джошуа..по-малкият му брфат Владимир го прати в нокдаун на 41 годишна възраст. Оня е на 29. За к'во си говорим?
32
1
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
До настоящия казваш от кога ? Щом имаДО трябва да има и ОТ чедо невръстно Защо цитираш тези които си видял само ти.И аз съм ги видял и 40 години преди теб съм видял това което ти не си видял-15 Олимпиади и14 футболни първенства/.На някой съм бил служебно/ Милия,не си ниво ще порастнеш ,ще разбереш и ще ОБЯСНИШ на някой голобрад за тези които изреждаш.А от такива като мен само можеш да научиш нещо,но ти си безапелационен -ВСИЧКИ ВРЕМЕНА не са само твоето време. А за ,,охлюва"-благодаря малкия!
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 31 Ми на Стефка Костадинова вече 30 години не могат тези допингирани атлетки да й подобрят рекорда. Муахахахаха...
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 31 *** неземен, определението 'На всички времена" включва само времето до настоящия момент. Но ти го приемаш дословно, а там ти е грешката, чичак! Да ти се обяснявам, че времето още утре може да спре човечеството на тази земя? Какво знаеш ти за бъдещето?Ще се роди пак един като Меси, като Джордан, като Шумахер, като Фелпс, като ЮСЕЙН БОЛТ? В твоя живот няма да видиш по-бърз от него на 100 и 200 метра, както няма да видиш в твоя живот и тенисист който е спечелил 19 титли от ГШ.
29
1
 
1
 
! Отговори
Доанонимник22 преди 6 години
Ти си Колумб беГотов си за Нобелова награда.Когато някой действително е Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Пиленцето учи кокошката как да снася яйца.Боже какви ,,умни"момци.Ако всички мислеха като теб,сега щяхме да сме още в пещерите. Всяко поколение се смята за по умно от предишното и по мъдро от следващото.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Гришо!Давай, към върха.
27
2
 
5
 
! Отговори
До 22-Анонимен преди 6 години
Типични приказки на пъпчив пубер. На всички времена казваш.След 20 години някой който сега се ражда ще ти обяснява че Федерери Надал са били б.о.к.л.у.ц.и. А ти като порастнеш и почнеш да се бръснеш ще осъзнаеш каква небивалица си изказал.Борг,Макенроу,Лейвър ни доставяха огромна радост с таланта и шоуто което правеха.Същият сега раждащ се ще ти обясни че Меси,Роналдо ,Иниеста са били нули.Ти ще си промениш ли тогава мнението бе юнак.Живота не започва през 2хилядната година и ще има още времена
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
29, Не се подигравай на младите. Величия като Кличко и Федерер се раждат веднъж на 20 години за да властват 15 години на върха в своята област!
25
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 27 Не е ли жалко един пенсионер като Федерер да мачка с 10 години по- младите от него? А не е ли жалко за феновете на Надал Роджър да се гаври с него на такава възраст на 5 поредни финала? Муахахахаха...Кралят на тениса!
24
5
 
2
 
! Отговори
Раки йени преди 6 години
Браво:)))Гришо е българско лъфче, което доста известни каки дъфче! Тениса е между другото. Номер едно няма да стане и между другото вече е спечелил с честен труд двуцифрени милиони в зелено! Мойта прогноза е за близките 20г. ....ще го глътне една акула и ще му прибере доста от мангизите! Дано не фалира като Бекер! Нашто момче е добро по душа....това е много важно!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази година двама са на върха - Федерер и Надал. След тях е група от четири тенисиста - А.Зверев, Чилич, Тийм и Гришо. Кой от тях къде ше бъде в ранглистата след края на финалния турнир, зависи от турнира в Стокхолм и трите оставащи до края на годината силни турнири - два по едно време от серията 500, от серията 1000 в Париж и Финалния турнир на големите майстори на тениса. Това се шестимата големи в тениса сега и за наша радост Гришо е сред тях.
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 23 Муахахахахаах...Федерер отказа Сампрас да властва още 2003-та година и на US Open и на Уимбълдън. Още тогава зрителите видяха че тоя 22 годишен младеж е с класа над Сампрас! А Агаси на Сампрас беше абонат.
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21 Муахахаахха....добрият тенисист не се контузвал? Това е все едно да кажеш Че и Надал като беше контузен за кратко време и се върна на корта 2 години не беше на себе си? Това е все едно да кажеш, че Роналдо Феномена като се контузи и липсваше месеци наред не бил добър футболист? Ти си за Карлуково, бре!
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като ги няма големите? Федерер и Надал станаха големи когато изчезнаха Сампрас и Агаси. В знак на солидарност всички да спрат и да чакар Ноле и Мъри да се възстановят ли? Федерер е новия Сампрас, но в друго време. Надал е новия Куертен, но в друго време. Григор е нашия вече шлифова диамант, който ще видим пак... ама друг път. По-добър спортист нямаме, и то в спорт различен от дебилизми като бокс и щанги
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се карайте! Топ 4 за всички времена!1. Роджър Федерер2. Рафаел Надал3. Новак Джокович4. Пийт СампрасДотук спрях, защото другите или бяха мъчени от контузии като Куертен или Дел Потро за да станат нещо веллико или просто не бяха постоянни като един Вавринка.И не ми говорете за старите тенисисти ...все едно да сравняваме Пеле с Меси...смях в залата!