10 месеца по късно и... Гришо с най-слабото си класиране

Падна с три места в класацията на АТП и от днес е осми
20 авг 2018 13:23, Красимир Ангелов
38
10 месеца по късно и... Гришо с най-слабото си класиране
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров записа най-слабото класиране в ранглистата от десет месеца, след като не успя да защити титлата си на турнира от сериите "Мастърс" в Синсинати.

Димитров падна с три места в класацията на АТП и от днес е осми с 3790 точки. За последно хасковлията беше на толкова ниска позиция в края на октомври миналата година.

Лидер продължава да бъде Рафаел Надал (Испания) с 10040 точки, пред Роджър Федерер (Швейцария) със 7080 и Хуан Мартин дел Потро с 5500 точки.

Сърбинът Новак Джокович, който спечели трофея в Синсинати, прогресира до шестата позиция с 4445 точки.

Ето и челната десетка на световната ранглиста на АТП
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
ааа преди 5 години
До Анонимен30Чак пък мразен и чак пък от всички.Ти си едно обикновено провинциално смотттаняче - не се изсилвай и не говори от името на всички.
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дришу вчера се изцепил пред някаква медия че бил най-гоУемия в тениса.Тоя лонгур съвсем изпуши.Боко Банкянски пасти да яде..........
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като отказа да играе за България, Дрешу сам си подписа присъдата - да бъде мразен от всички! Ако ще да стане и 1 пак никой няма да му рече евала.
29
1
 
3
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
До не може да бъде!Аз мога от сега да кажа до къде ще стигне - 2-ри кръг! Мачкъйййййййййййййй....
28
1
 
7
 
! Отговори
Бай Димо преди 5 години
Гришо,Оставяй тея ракети и идвай да оберем кауните, че презряха.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бате Дрижо
26
4
 
7
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Искам да подсетя тези които са изпадали в някаква еуфория от това,че Григор пада и на терена и в ранглистата,че до края на годината той може да изгуби още 1500 точки.При това положение ще бъде между 12-18 място в ранглистата,най-вероятно 13-15!Считам,че мостовете в България няма да започнат да пада заради това!Топ 20 -това е опасна,много силна част от тениса!Освен това никой предварително не може да каже докъде Грирор може да стигне на US open!?Предлагам всички да се успокоят,да гледат позитивно
25
2
 
5
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
НАЧАЛОТО НА КРАЯ. ЛЕБЕДОВА ПЕСЕН НА КОРТА .
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе кво ви интересува Григор Димитров, дали е бил, дали е паднал, то всичко си е за него. Като продължава да пада, ще паднат и паричките, тогава няма да има богати каки, апартаменти в Монте Карло и други екстри. Вас какво ви топли всичко това? Оставете го да си играе играта, явно толкова си може момчето. Аз не съм тенис специалист, но смятам , че той има талант, има физически данни и издържливост, но според мен не е достатъчно устойчив психически, може би трябва да работи и в тази насока.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Ами мисли се за най-добрият български тенисист. А ти за какъв се мислиш? Добре че има форуми в които да си избълваш отвовата под скрито име че инъче ще си прехапеш езика и ще пукнеш от отравяне. Пък и като се има предвит кокйо пари харчи държавата за развитието на този спорт в цяло чудо че изобщо има българин я ранг-листата
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не е Гришо, ще гледаме големи тенисисти през крив макарон.
21
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А сега на старта е Петър Пакпадн... Петър... Пешко... Вие си го знаете. Да видим сега, дали ще изненада някого или ще падне. Не, никого не изненада, а падна още на втората вратичка.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мое да бъде. Не сам им наред класациите. Нашият е номер едно!!!
19
2
 
5
 
! Отговори
aa преди 5 години
Опааа пак пишат за тенисиста от Монако. Много комплекси много чудо
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СпасовСпасов, що не си пасеш овцете?Кво ти разбира кухата кратуна от тенис?И отде знаеш с какво започва деня на григор?
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак Анонимника от Асково е тема.ПИСНА ми!
16
7
 
10
 
! Отговори
Спасов преди 5 години
Григор е добър тенисист и може да стане още по-добър, но само ако избере тениса пред ***.Денят му да започва на тенис корта и да завършва там, а не в леглото на някоя мъжемелачка, пък била тя и Никол Ш. Още от зората на човешката цивилизация, та до наши дни е известно, че *** са проваляли велики държавници, пълководци, политици, спортисти и квартални мачовци.
15
3
 
9
 
! Отговори
мда преди 5 години
Григор си носи проклятието за скатаването от София-опън.
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, и какво?Кога България е била силна на тенис, кога сме имали традиции, школа, откога имаме малко по-голям достъп до кортове? По комунистическо време се наблягаше на щанги и борба - най-селските дисциплини. Трябва да се радвате, че изобщо имаме наш човек в десетката.
13
3
 
36
 
! Отговори
Нефен преди 5 години
Човека толкова си може . Това е класирането му в момента. Не мога да разбера защо толкова ви е бръкнал по самочувствието, че постоянно обиждате. Той не ви е обещавал да е 1. Като не ви харесва Григор, има Кузманов- 299-ти, Лазов-469-ти, Лазаров-677-ми и още няколко. Гледайте техните мачове и се кефете.