Футболът и спорта остават, но без публика

Вижте какви са мерките
25 ное 2020 10:34, Веселин Коларов
8
Футболът и спорта остават, но без публика
Снимка: Lap.bg

Спортът в България няма да бъде прекъсван заради новите по-строги мерки. Това обяви здравният министър Костадин Ангелов на извънреден брифинг в Министерски съвет. Събитията ще продължат да се провеждат без публика.

"Преустановяват се всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер до 18-годишна възраст, с изключение на международните състезания, които са започнали към дата на влизане в сила на тази заповед. Всички спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за лица над 18-годишна възраст и международните състезания се провеждат без публика. Преустановяват се посещенията във фитнес центровете", каза Ангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
334 преди 3 години
СпортЪТ, а не спортА. Става дума за заглавието. Веселине, учи граматика.
7
1
 
5
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 3 години
Правилно решение. Поне според мен. Спорта трябва да продължи. Пред празни зали или стадиони. Но определено трябваше да го има ! Не знам защо спират и тези под 18 години... Това не е много добре ! Не трябваше да ги спират и тях ! Иначе съм напълно съгласен за МОЛ-овете , Механите , заведенията и дискотеките ! Пълна забрана за тях ! И не за нещо друго ... А защото са ултра нагли тарикати тип "БАЙ ***" ... Нито раздалечаване на масите. Правят си и вечерни партита от над 100 човека ... НАГЛОСТ!
6
1
 
2
 
! Отговори
Божинката преди 3 години
Туй добре! Ша поритваме чат пат на "КАБРИО АРЕНА" в Подуяне. Ама кво става с чалготеките ?!?! Няма ли да са отворени поне в събота вечер , след като бием "Етър" или "Монтана" да ходим да помятаме салфетки и да се позабавляваме с "чалга пеперудки" ?!?! ...
5
8
 
2
 
! Отговори
да преди 3 години
Спортът (и особоено футбола) е нещо безмислено.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕМА ДА ИМА ФИТНЕСИ
3
1
 
14
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Оффф успокоихте ме, че най гледано то в света футболно първенство ще продължи, дори и без мнгохилядната публика.Абе малко умници, защо спират тренировките на децата до 18 г. възраст. Не стига, че ги спряхте от училище /това което е сега не е никакво обучение/ ами и спорта им спрях те, та хептем да ги инвалидизирате, освен умствено, и физически. Господ да ви съди дано.
2
1
 
13
 
! Отговори
Full contact преди 3 години
Футболът - без публика и без топка, абсолютно безконтактно.
1
4
 
8
 
! Отговори
Гено от Грамада преди 3 години
Ало, скулестия, как ще спреш от тренировки 17-годишен тенисист, това му е хляба.