ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?

Разследващите работят денонощно за разкриването на жестокото зверство
Обновена: 8 окт 2018 10:47 | 8 окт 2018 07:00,
176
ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?
Снимка: Facebook

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия ТВН Виктория Маринова.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист.

Още по темата

Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

"Работи се по всички версии", заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, който обяви, че на мястото на убийството е открита и ДНК на извършителя.

Към момента задържани няма, разпитват се хора от криминалния контингент, както и лица от психиатричната клиника, която е близо до мястото, където Виктория е насилена и убита.

Припомняме ви, че трупът на бившата моделка бил открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

"Извършен е оглед, на който са установени петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В близост до тях се намери спортна розова обувка "Пума" и на около 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът", каза вчера зам.-директорът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев.

От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за самоличност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени.

Малко по-късно била открита колата на жената, която тя оставила, за да направи редовния си джогинг на алеята.

Полицаите установили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за смъртта й.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
men преди 5 години
съчинявайте фес беге съчинявайте... да не вземе да ви настигне некой клошар докато жогирате в борисовата градинка...
132
1
 
1
 
! Отговори
Или преди 5 години
убиецът чете много( и на англ.)и ПОДРАЖАВА; 1.Преди около месец сайтът YAHOO почти всеки ден поместваше разследване за убийството на 19г студентка,изчезнала по време на обичайния си джогинг.2.След 2-3 седмици публикуваха, че имигрант, работещ в близко заведение я е убил.Проследил я с колата си няколко дни.Тъжни, нелогични, скръбни и разтърсващи са тези случай...ЗАЩО? Нали и ТИ си човек? ЗАЩО?
131
3
 
3
 
! Отговори
Сълзи и смях преди 5 години
Мир и покой на момичето! Интересно, как на 30 год става директор на телевизии, като преди това са били модели??? Голяма врява се вдига тук, някои чак го направиха и политическо убийство, според мен много шум за нищо! То държавата затъва, те се хванаха за сламката, голям цирк се получава. Очакваме сега Евро съюза да се произнесе по въпроса, и после директно събиране на ООН, така де, някои имат нужда май от гюрултия!
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До илиеваЕдно убийство може да е политическо само ако жертвата е известна на обществото и е част от политиката... Политическо убийство е било това на Кенеди, а убийството на една никому неизвестна журналистка не може да е политическо. И между другото този коментар го прочитам вече под няколко статии (а може и в няколко сайта, не знам). Ясно е, че така си вадите хляба, но поне измислете 2-3 коментара анти-ГЕРБ или анти-БСП и ги редувайте, вместо да пишете едни и същи ***.тии...
129
6
 
6
 
! Отговори
илиева преди 5 години
над убиеца има чадър и няма да бъде разкрит, умишлено е съобщено за убийството чак на следващия ден , за да могат да се унищожат следите, да се скалъпи фалшива версия за престъплението и да се провали разследването, всичко това е във възможностите само на държавната машина, което показва, че убийството е политическо
128
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дръндер - Много филми си гледал, Дръндерчо. Моля, също така да дефинираш "джокинг" - явно тая чуждица ти идва в повече.
127
2
 
2
 
! Отговори
гадател преди 5 години
А просто може да е някой извратеняк с психични отклонения, трудности в общуването и в секса. Вероятно не му е за пръв път. А относно психичното заведение- то не е съвсем близо. Няма как да излезе и да се върне. Ако е избягал- ще се знае от порсонала на ЦПЗ- Пловдив. Убитата- жена като всяка друга млада и хубава жена. Не е разследващ журналист.
126
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен е напълно криминално случаен случай, какъвто е имало само седмица със счупено то стъкло на колата на човека който даваха по телевизията и се оплакваш. Вероятно извършителя е един и същ и е достатъчно луд. Но колкото и умело да се прикрива рано или късно ще се издаде.
125
0
 
1
 
! Отговори
до 134 преди 5 години
Ти си болен ;)))Вероятно ти си го извършил. Нали казват, че вероятно болен от близкото заведение е възможния извършител. Къде пращаш следствието по фалшиви следи, след руски олигарси? Какво криеш??? ;)))))
124
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя не е била журналистка. Водеща е била. Стройна красавица, която е планирала да стане журналистка. За съжаление, твърде много политически организации се гаврят със страданията и, като ги използват за политически цели. Например феминистките организации призовават за по - тежки присъди за мъжете - убийци на жена. Аз призовавам за по - тежки присъди за убийство на ЧОВЕК. Защото съм ЧОВЕК. Феминистките не са хора, иначе и те щяха да призовават за тежки присъди за убийство на ЧОВЕК.
123
1
 
3
 
! Отговори
lili преди 5 години
golemite razcledvachi pabotiat denonoshno za da prikriat ybietca
122
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дрехите на Виктория пък били разсъблечени."---Дрехите "разсъблечени"? Абе, Златен! Тоя български за нищо го нямате, бе! Много ви пречи!Разсъбличат се ХОРА, а дрехите се СЪБЛИЧАТ. Освен, да си ползвал комбиниран глагол за "съблечени" и "разхвърляни".
121
3
 
0
 
! Отговори
ано преди 5 години
До Сат наистина не знам що се правиш на хорейшио...
120
0
 
9
 
! Отговори
Сат преди 5 години
На публично място.Посред бял ден.По обяд.Убита е сутринта, на края на града.Докато се мотала съвсем сама на място, където може само да си намери белята. Редовно е ходела там и са знаели навиците и.
119
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 120Има голяма вероятност престъпника да гласува срещу заплащане за трибуквена партия. Та не бъди толкова краен и сигурен. Както с онзи, изнасилил съдийката насред Варна, посред бял ден. Ами вкарай всички дето гласуват за ГЕРБ в затвора. Да те питам кой ще плаща данъците, от там социалните и пенсиите. Давай! Дерзай! А, мотива ми при гласуване е: "гласувам за по-малкото зло".
118
6
 
12
 
! Отговори
Нищо не става от тоз преди 5 години
Оставка на Младен Маринов
117
0
 
4
 
! Отговори
Оръжие преди 5 години
Искате кръв ок оръжията си ги носим в себе си ще станем истински Американци. Няма да има изнасилени без бой. Ще се стреляме в училищата улиците и ако Корейшо беше тук със състава му досега вече да са открили убиеца.
116
1
 
0
 
! Отговори
абееее... преди 5 години
....и помия
115
2
 
14
 
! Отговори
абееее... преди 5 години
Ще го разкрият колкото разкриха убийството на оная мома в Пазарджик...ама тонове мастило ще се излеят дотогава..
114
2
 
14
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Пак взеха много да коментират !Пак много разбирачи ! МВР започнаха пак твърде много да споделят инфо в мрежата !Свършете оперативната работа на терен и т.н......после др неща....онзи *** Килъра Ви слуша и наблюдава, а вие му подсказвате всеки следващ Ваш ход ....Защо!Работете тихо и кротко и нещата ще се случат Информация само каквото е необходимо