Българка е изчезнала в Атина, съобщила, че е била упоена и изнасилена

Тя била в гръцката столица на зъболекар
Обновена: 10 авг 2022 14:19 | 10 авг 2022 14:19, Нели Христова
147
Българка е изчезнала в Атина, съобщила, че е била упоена и изнасилена

32-годишната Биляна Спасова, родом от град Русе, е в неизвестност от 3 август, съобщи майка й.

Младата жена е пристигнала в Атина на 18 юли, настанила се в хотел на центъра и дни по-късно следите й се губят.

Преди да изчезне, младата жена е позвънила на майка си в Русе от българско заведение, което се намира в близост до хотела със зов за помощ: „Ела да ме прибереш, упоиха ме и ме изнасилиха! Взеха ми дрехите и парите, нямам нищо.“

Майката веднага тръгнала за Атина и в момента е в гръцката столица, безсилна да открие дъщеря си, предаде newsbg.

„Дъщеря ми пристигна в Атина, тъй като си правеше зъбите при зъболекар, завършил в България. Винаги ме е предупреждавала да внимавам по центъра и да имам очи и на гърба. Пазеше се много“, ридае неутешимо майката на момичето.

Алармирана е полицията и българското посолство, но към момента няма никаква информация.

Двете жени са живеели в Атина, но преди 4-ри години са се прибрали окончателно в България.

Според свидетели от български магазин, който Биляна е посещавала, през последните два дни е била неадекватна, за разлика от предишните дни, когато е била в съвсем различен вид.

Майката умолява всички българи, които имат някаква информация или са видели някъде Биляна, да се обадят в полицията или в посолството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типично по български, два дни й гледали сеира,като ходи неадекватна.
56
1
 
5
 
! Отговори
БългарскиEвpeйku преди 1 година
Има доста български eвpeйku -журналистки, политоложки, научни работнички, омъжени за гърци.
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И така..Отиваш в чужда държаваЖивял си там преди значи познаваш нещата.1. Някак си те упояват (значи си ходил по баровете) и те изнасилват. В това състояние под влияние на алкохола вероятно "изнасилването" има друго значение, защото вероятно едва ли ще се противи.2. От България отиваш в Гърция за да си правиш зъбите3. Пияна и изнасилена звъни на майка си в България и изчезва безследно след това. От къде звъни и Защо не отива в полицията. За подобни неща в Гърция биха обърнали внимание.
54
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли тази история е истина - доста е инфантилна и недостоверна. Вдигнала се от Русе в Атина да си прави зъбите? И след като е живяла толкова години в Атина, извикала майка си да я прибира? Да не се окаже, че е някаква лека женичка и/или наркоманка?
53
3
 
9
 
! Отговори
Албанската мафия преди 1 година
обича да ябе млади красиви и бели момичета, а момчетата се нарязват за органи!
52
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-вероятно са я отвлекли да проституира. повече никога няма да я намерят, освен мъртва. Жалко за младата жена.
51
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ниво на емпатия на българина в тези коментари - Някъде между нула и негативно ...
50
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живяла е там и е избягала от ,,нещо си". После някой я е придумал да се върне пак там и да прави зъбите.Това е бил капан.Питайте майката,тя не казва цялата истина.Най вероятно изчезналата е имала връзка с албанци.Албанците завземат територии и в България от няколко години,но някои хора си траят.
49
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е от Русе, а русенките са големи к**ви. Нищо и няма ще се върне.
48
16
 
5
 
! Отговори
пешо преди 1 година
Постоянно четем такива неща.Племенницата от Великотърново кято се качи все пак на последният влак много красива но самовлюбенна и самодостатъчна си се беше събрара с амазонки като нея и не пропускаха дискотека и даже си попийваха и как един път никой не ги закачи като става въпрос за 4-5 години.все пак накрая създаде нормално семейство че и навакса с три деца.Приключвам с мъдростта че *** ако не си вдигне опашката кучетата не я закачат.
47
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тая Гърция голяма престъпност срамота, уж са християни и европейци! Ужасна работа, а нашите само я хвалят. Ааа не ми трябват!
46
11
 
56
 
! Отговори
AGAMOTO MOUNI преди 1 година
Тоя при който си е правила зъбите май е грък, купил си дипломата във БГ.И май не и е само зъболекар, ами и приятел.Като се е обадила на майка си, защо не се е обадила на полицията ????Повечето сами български жени, от 18 до 60 год, работели във Гърция са омешани със гърци или албанци, после реват от тях.Имаше една бачкаше във таверна на Крит,собственика и приятел грък всеки ден на обяд я таковаше във тоалетната, така му харесваше, оная -кво да прави, слуша.Ей тва са българките Ганки.
45
1
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 година
Причина МВнР и посолството да си го преместят в левия крачол
44
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"хотел НА центъра". *** Христова сложете едно "в".
43
4
 
16
 
! Отговори
Alex преди 1 година
На спирка Омония е заровено кучето. Аз там ходя само с един приятел - грък, полицай цивилка на мотор. Иначе си пием в други квартали.
42
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма лъжа с сигурност.Когато ги намери полицията сте се разбере истината
41
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прочетох коментарите и не е вярно,че денталните услуги са по-скъпи в Атина, напротив. По-евтини са дори естетичните процедури. В момента дори в големите вериги за хранителни стоки там, които ги има и в България е по-евтино. Относно центъра на Атина, той е гето! Това е много опасен район! Там живеят нигерийци, пакистанци, араби, албанци, български роми и тн Там е страшно да се разходиш, дори да си мъж. Но тя е живяла в Атина и няма как да не е знаела това. Странно е, че е отишла сама там
40
28
 
22
 
! Отговори
ЯдренаАвария преди 1 година
България ще бъде една от страните, които ще бъдат засегнати при сериозна авария в Запорожката атомна електроцентрала в Южна Украйна, заяви днес високопоставен руски дипломат, предаде ТАСС. Впрочем, още се наблюдават ефектите от ядрената авария в АЕЦ Чернобил през1986г.: масово, родените след 1986г., имат прекалено тънки крака и ръце; очите им са събрани на носа, и др. И не трийте коментарите!
39
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това се случва в комунистическа държава... ходете още да им давате пари на гърчолята.
38
21
 
39
 
! Отговори
истината преди 1 година
нали вие електората скачахте по митингите махахте с двата пръста крещяхте демокрация,крещяхте че американците ще ви оправят Е оправиха ви от почти десет милиона на пет милиона,оставиха ви без работа без закони насадиха ви бандити дето все бият по фабриките и ви плащат грошове е Това го искахте получихте го,дай Боже тази женичка да я намерят жива