Трейлъри

HDSP: Лов на дребни хищници
Трилър
HDSP: Лов на дребни хищници
Година: 2010
Производство: България
Времетраене: 95 мин.
Актьори: Мариан Вълев, Силвия Петкова, Владимир Георгиев, Яна Титова, Бойко Кръстанов, Христо Шопов, Стефан Мавродиев, Гергана Кофарджиева, Емил Емилов, Людмила Сланева, Даниел Владимиров
Режисьор: Цветодар Марков


„HDSP: Лов на дребни хищници” е първата изцяло цифрова българска кинопродукция, която излиза на екран. Филмът е заснет с дигитална кинокамера Silicon Imaging – същата, с която е сниман „Беднякът-милионер” на Дани Бойл. За първи път в българското кино се въвеждат такива технически иновации, споделиха от екипа. Част от постпродукцията е извършена в най-престижните европейски студиа Technicolor и Nordisk Film, а мастерирането на цифровия носител за кината – изцяло в България. 

Сюжетът на "HDSP: Лов на дребни хищници" разказва за Михаил (Владимир Георгиев) с прякор Лимката, който е влюбен безнадеждно, но има проблем с комуникацията с връстниците си. Той се запознава с група тийнейджъри и четиримата наивно решават да изкарат лесни пари. Младежите не подозират, че един непознат с тъмно минало и проблемно настояще ще преобърне живота им.

Музиката във филма е на група „Остава” от албума „Rock’n’Roll Song Designer” и авторски композиции на Валерия Попова и Силвия Гълъбова. 

гледано: 7493   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа



Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват