Кои са най-подходящите дестинации за всяка зодия?

Как звездите ни предсказват пътуванията
19 апр 2014 19:53, Мария Дуковска
8
Кои са най-подходящите дестинации за всяка зодия?
Снимка: freshink.com.au

Характеристиките на всяка зодия играят важна роля във всички аспекти от живота на даден човек.

Предпочитанията относно пътуването също не правят изключение. Случвало ли ви се е да отидете на някое място, което ваши приятели или познати горещо са ви препоръчвали, а вие да останете много разочаровани?

Това може да се дължи именно на вашия различен вкус към местата, на които искате да пътувате. Обикновено повечето хора могат да си позволят да отскачат до най-близките държави и безспорно това е страхотно.

Някои от тях обаче, веднъж посетили по-далечна и екзотична дестинация, никога вече не са същите и не се задоволяват само с „близките места“.

Ако все още не сте наясно кои са подходящите дестинации за вас или вече го знаете, но искате да се убедите в правотата си, прочетете какво казва вашият зодиакален знак по този въпрос.

Направете го, като влезете и разгледате галерията в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Зодия Козирог преди 9 години
Супер независим знак! Не му пука да тръгне срещу мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача. Придружена от десетките компромиси, които ще ти се налага да правиш всеки ден.
6
1
 
2
 
! Отговори
Зодия Скорпион преди 9 години
Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щ
5
1
 
5
 
! Отговори
Зодия Близнаци преди 9 години
Да, точно тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води някъде. Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Близнаците са коварна зодия създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!
4
2
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
otdavna ne patuvam nikude
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за секса според зодията. А, пардон, с Михаела вече имахте такава.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле майко! Ще решавам къде да ида според зодията си. Как изобщо ги измисляте тези "статии"?
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я сега кажете коя е дестинацията за моята зодия.Егати статията...