Открийте зелените планини на Оман

Посетете курорта "Алила Джабал Акдар"
7 юли 2014 16:01, Мария Дуковска
7
Открийте зелените планини на Оман
Снимка: adelto.co.uk

Вдъхновете се от зелените планини на Оман в прекрасния курорт "Алила Джабал Акдар". Луксозният хотел отвори врати миналия месец и в момента е една от горещите дестинации в един от най-красивите, но все още неразработени райони на Оман.

Това е първият толкова луксозен курорт в близост до планината Ал Хаджар. Намира се на ръба на голям пролом, който е достъпен само с високопроходими автомобили 4×4. Курортът е идеално разположен за опознаването на уникалните пейзажи в този район от Близкия изток.

За по-приключенско настроените туристи, любители на природата, това място ще се окаже истински рай, тъй като ще им предложи приятен хлад, абсолютна тишина и гарантирано спокойствие. Интериорът на хотела е вдъхновен от неговото местоположение в Оман, така че всички аспекти на ислямската архитектура са следвани. Кухнята в ресторанта предлага кулинарни изкушения от Средиземноморието, но с арабски привкус.

В хотела има 78 апартамента и вили, всички от които имат собствени тераси с гледка към дефилето. В района има розови и палмови насаждения, които допълват романтичната атмосфера. Естествено, хотелът се гордее и със своя перфектно оборудван СПА център.

Вижте снимки от хотела в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: планинакурортОман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
абе..... преди 9 години
.....я да си вложим парите в нашата икономика. Нима по природа отстъпваме на друга страна ?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който ходи на почивка в ислямска държава, сам си е виновен.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При тази прекрасна природа на България, при тези борови гори, дето и крадлив дето не можа да ги довърши, с води и минерални извори, с пясъчни плажове, чии ще го търся при тези ***? Защо да им гледам камънака за луди пари? И да се разхождам по улици с пингвини, дето я се загледаш от любопитство по чаршафа, а са ти резнали главата. Мой познат в мюсюлманска държава механично дал път на вратата в магазин на един чаршаф, що ядове е брал!!!
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОЩЕ УТРЕ СИ РЕЗЕРВИРАМ БИЛЕТИ ЗА САМОЛЕТА. САМО ЧЕ С МОЯТА ЗАПЛАТА ОТ 250 ЕВРО НЯМА ДА МОГА ДА СИ ПЛАТЯ БИЛЕТА КАМО ЛИ АПАРТАМЕНТ ДА СИ РЕЗЕРВИРАМ. ТАКА СМЕ БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА НА ТИКВО-МУТРЕСТАНИЯ. ТАМ МОГАТ ДА ОТИДАТ МУТРО-БИЗНЕСМЕНЧЕТАТА И ДРУГАРИТЕ ТИКВИ И СОЦИАЛИСТИ ОТ ПАРЛАМАТА. НИЕ ЩЕ СИ СТОИМЕ В ТИКВОЛАНДИЯ И ЩЕ МУ СЕ РАДВАМЕ НА БАНКЯНСКАТА ТИКВА ОТ СОРТА ЦИГУЛКА.
1
2
 
6
 
! Отговори
uu преди 9 години
Много е красиво! Съветвам всички българи - заделете по някой лев и идете на почивка в Оман! Това ще остави спомени за цял живот....