Екзотично бягство на остров Лангкауи

Насладете се на лукс и красива природа
30 юли 2014 13:20, Теодора Драгоева
3
Екзотично бягство на остров Лангкауи
Снимка: adelto.co.uk

Остров Лангкауи е едно от богатствата на Малайзия и едно от най-желаните места от туристите, които решават да посетят азиатската страна. Всъщност Лангкауи е архипелаг, състоящ се от един основен остров и още 98 по-малки.
Върху един от многото по-малки островчета - Ребак, се разполага хотелът Vivanta by Taj.

Той има своя собствена част от острова и открива прекрасна гледка към пролива Сенари, граничещ с Андаманско море. Девствените и уединени плажове са привилегия, на която могат да се насладят гостите на хотела.

Остров Ребак е благословен с тропически климат, невероятни скални образувания, гъсти гори с вековни дървета, кристални чисти води и богат морски живот. От своя страна хотелът Vivanta by Taj разполага с единственото напълно оборудвано яхтено пристанище в Малайзия.

Стаите в луксозния ризорт са с дървени настилки и съвременни интериори, които запазват характерния стил на малайзийските жилища, пише Adelto. Повечето стаи имат гледка към пролива Сенари, а буйните градини на хотела с тропическа растителност са само допълнителен бонус за гостите.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте малайзийския рай – остров Лангкауи и хотел Vivanta by Taj.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те американците вече са отправили поглед натам !
2
0
 
5
 
! Отговори
Някой преди 9 години
За съжаление плажа(ако ходите за плажа) не е нищо особенно...Там и в Бали това е голям минус..ако търсите плаж..Малдиви, Сейшели или Мавриции
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малайзия е мюсюлманска страна, пълна с фанатици, а самолетите й нещо падат или изчезват.Преди да препечатвате препоръки, идете на място или питайте някой, който е ходил.А, и купешки преводи като "луксозния ризорт" няма да накара хората да ахнат от възхита по английския ви - ако го владеехте, щяхте да превеждате, а не да заемате от английски чуждицата "resort" след като преди доста време сме си внесли друга чуждица от немски (курорт).