Девствено скривалище в Гренада

Нов луксозен курорт изникна в Карибско море
18 авг 2014 12:03, Мария Дуковска
3
Девствено скривалище в Гренада
Снимка: adelto.co.uk
Зашеметяващият курорт „Sandals LaSource Grenada Resort & Spa“ е отворен през декември 2013 г. и е само на няколко минути път с кола от международното летище „Морис Бишоп“ в Гренада.
 
Тази малка островна държава в Централна Америка е от групата на Наветрените острови, които са част от архипелага Малки Антили. В момента тя е една от най-горещите екзотични дестинации в света.

Въпросният комплекс е построен на девствен плаж, който със своята красота със сигурност ще притаи дъха ви и ще ви накара да мечтаете.

Хотелът разполага с 225 стаи и разкошни апартаменти, достъпни най-вече за богати хора. Хипнотизиращата Гренада е известна още като "острова на подправките", пише сайтът Аdelto.co.uk, тъй като основното перо в износа на страната са подправките канела, карамфил, джинджифил и индийско орехче. Индийското орехче може да се види и на официалното знаме на Гренада.

Тук има всичко, характерно за невероятните природни чудеса на Карибския басейн - великолепни плажове, тучни тропически гори, водопади, девствени планински езера и т.н.

Луксозният хотел е построен със съгласието, сътрудничеството и ангажираността на правителството и народа на Гренада.

Вижте снимки на този невероятен курорт в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
ВАНГЕЛИС ПЕТРОС преди 9 години
1989 USA naprawiha AKCIA ...A KADE BESHE USSR ??? DA POMAGA NA GRENADITE ???1981 ILI 1982 BESHE---OTNOVO USA VLEZE V GRENADA..I KADE BESHE PAK USSR ???BUUU - HAHAHA
2
0
 
5
 
! Отговори
ама преди 9 години
Изобщо не ми харесва:)!Друго си е да се нагъчкаш в бетонения Слънчев бряг, да слушаш чалга музика и да прескачаш пияндета!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въпросният комплекс е построен на девствен плаж, който със своята красота -- е, вече не е девствен, а скоро ще бъде направо омерзен...