Лукс и приключения на Сейшелите

Остров Силует предлага мечтаната почивка
Обновена: 21 авг 2014 11:17 | 21 авг 2014 08:14, Теодора Драгоева
2
Лукс и приключения на Сейшелите
Снимка: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Сейшелите са едно от онези идилични места по света, където човек може да се радва на островна екзотика и романтична атмосфера. Остров Силует е третият по големина на Сейшелите и е разположен на 30 километра от западния бряг на Махе.

Преди векове островът е бил дом на пирати, чиито скрити съкровища може би все още са заровени там. Наред с приключенската тръпка посетителите на остров Силует могат да се насладят и на неповторим лукс благодарение на един от само двата хотела на този остров - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.

Той е истинско романтично скривалище, разположено между океана и планината. Гостите на хотела могат да се насладят на ослепителна бяла плажна ивица, дълга 2.5 километра, тюркоазени води, палми и тропически гори. Освен това Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa осигурява всичко необходимо на туристите, които искат да проникнат в дебрите на някогашния пиратски остров.

До ризорта може да се стигне за 20 минути с хеликоптер от международното летище в Махе или за 45 минути с лодка. Друг плюс на хотела е фактът, че той е дом на един от най-големите природни резервати и национални морски паркове в страната.

Гостите на Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa имат възможност да избират между различни категории вили, някои от които със страхотни частни басейни. Най-добрата вила безспорно е президентската, която предлага неповторима гледка към Индийския океан.

Посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте мястото, което може да ви осигури приказно бягство на Сейшелите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Do 1 Гоуем си !Президентската вила е само 3600 евро на вечер, за тези пари бая дупе трябва да намериш , може да направиш конкурс Мис Дупе , но съм по фен на Плеьен !Плеьен да ге е гоуема работъ они са кат самодиви за окастлен кестен , ша има сами да зафатът Гоуемиу от сабале на виуата
1
0
 
5
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
(романтично) Мислъ да си взема нашенека от Шумень или Пльен и да я водя да изпече дупе на Fregate Island !