Голият пътешественик

Човекът, който увековечава голото си тяло в различни точки по света
17 сеп 2014 14:42, Мария Дуковска
7
Голият пътешественик
Снимка: Naked Handstander

Когато става въпрос за пътувания, снимките са неизменна част от тях. С тяхна помощ запаметяваме места, нюанси, хора, емоции, цветове, а защо не и усещания. Разбира се, те не могат да се сравняват със спомените, но пък много пъти именно припомнянето на стар кадър връща някой позабравен спомен.

Ето защо не е изненада, че всички хора, които пътуват до близки и далечни дестинации, обичат да увековечават себе си в близост до някой красив природен рай, величествена сграда или пък екзотично животно. Просто за да „хванат момента“ и той да продължи вечно.

В последно време в мрежата нашумя Naked Handstander или преведено на български „голият човек, който стои на ръцете си“. Това е анонимен мъж, който използва този псевдоним, за да може необезпокоявано да показва най-любимите си снимки от различни дестинации.

На кадрите голият пътешественик позира както майка го е родила, но за щастие, в гръб! До този момент той е посетил 17 различни държави, като не е пропуснал да направи по една гола снимка за колекцията си. Великата китайска стена например е едно от местата, където голият мъж се е снимал в провокативната поза.

Анонимният човек започва с голите снимки през 2009 година. Той споделя, че по този начин иска да изследва света, както и да накара хората да се смеят, да плачат и да се усмихват (може дори и едновременно).

Не е ясно кои са следващите локации за голи снимки, така че оглеждайте се за странния пътешественик! Дотогава влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте част от колекцията му с необичайни кадри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
фъстък преди 9 години
може па да е бил сам когато е бил на плажа.
4
0
 
1
 
! Отговори
Една преди 9 години
Няма нищо по-красиво от едно голо тяло...,когато е в норма...
3
1
 
4
 
! Отговори
Нудист преди 9 години
До Дедо МадуркоТова е по-скоро ексцентричност. Ексхибиционизмът обекновено има за цел показването "на живо" и в 99% от случаите е със силна сексуална насоченост. В случая освен снимащия и снимания в близост няма други хора. Така че хайде без преследване, а? Защото тогава всички чалгарки трябва да са зад решетките ;)
2
0
 
3
 
! Отговори
мда преди 9 години
Това съм го правил на едно малко безлюдно островче в тихия океан ама ме е срам да го показвам :)
1
1
 
14
 
! Отговори
Дедо Мадурко преди 9 години
На това му се казва ексхибиционизъм и в повечето страни се преследва от закона!