Най-новият луксозен курорт в Тоскана

Вила „Оди“ е новата топ дестинация в курорта Кастилион дел Боско
27 окт 2014 13:38, Теодора Драгоева
4
Най-новият луксозен курорт в Тоскана
Снимка: raredelights.com

Представяме ви най-новия луксозен хотел в Тоскана и по-точно в района Кастилион дел Боско. Това е вила „Оди“, която се намира сред огромен живописен имот с лозя.

Вилата има само шест стаи и това я прави идеална за спокойна семейна почивка в Италия.

Вилата е една от най-големите от своя клас в курорта и освен с комфортни стаи, разполага с напълно оборудвана кухня, уютна всекидневна с камина, кът за хранене, TV/конферентна зала, перално помещение и редица високотехнологични удобства като PlayStation 4, LCD телевизори, Apple TV и др.

Външните пространства също са доста примамливи – топъл инфинити басейн, частен тенис корт и хубава тераса с красив кът за сядане. Цената за наем на цялата къща, която можете да посетите с няколко приятелски двойки/семейства, започва от 6500 щатски долара на вечер.

Ако джобовете ви са по-дълбоки от това, можете да си поръчате и личен готвач, както и екип, който ще организира за вас частни партита, докато сте гости на вилата.

„Оди“ е идеалното място и за организирането на малка интимна сватбена церемония „по италиански“, както е модерно напоследък.

Вижте снимки на прекрасната вила в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За малко се притесних че сме обявили война на Италия.....прочетох "Кастелион де Боко" :)
3
0
 
11
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Аз ходих в ТОСКАНА в подобна вила ,но бях в номер -стая за три вечери и вилата прекрасна .... Тоскана е прекарсна ,но пътищата са малки и трябва да се внимава с знаците ,че има камери и ... ако арендувате авто .МонтельпучанО ,Кианто (виното) ...., всеки район си има с какво да се гордее ,едни със сирене ,други с вино бяло ,други с червено ... Ой прекрасна е Италия в тази си част ,препоръчвам Ви този район в Италия .Супер е .
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега като ни управлява бат Боко , всеки българин ще ходи там на почивка. Добре че го рекламирате.
1
1
 
9
 
! Отговори
SS преди 9 години
Айфон няма ли вилата ?