Незабравима йога почивка в Азия

Исторически град във Виетнам е идеалното място за това
15 дек 2014 13:31, Теодора Драгоева
0
 Незабравима йога почивка в Азия
Снимка: adelto.co.uk

Йогата може да е древна философия, но в последните години набира все по-голяма популярност в развитите страни извън азиатския континент.

Мадона, Дженифър Анистън и Гуинет Полтроу например са изключително отдадени на йогата. И не само те, а и много други известни личности.

Ако и вие сте от почитателите на йогата, вероятно бихте се радвали да усетите нейната сила не само в залата и вкъщи, но и на много по-подходящо и приспособено място. Като в Азия.

Йога почивката ще бъде едно незабравимо пътешествие, особено ако посетите някоя далечна страна като Виетнам. Специално йога пътуване започва от оживения исторически град Ханой. Как ви звучи медитация, провеждаща се в сутрешните мъгли на езерото Хоан Кием?

По този начин още от самото начало на своето пътуване човек лесно може да се потопи изцяло във виетнамската култура. Следващата спирка са величествените варовикови острови на залива Халонг.

Там ентусиастите могат да се насладят на красотата на световното наследство на ЮНЕСКО в продължение на няколко дни. Следват практикуване на йога, медитация и приятни разходки с лодка или корабче по изумрудените виетнамски води.

Историческият град Хой Ан е идеалното място за края на една йога почивка във Виетнам. За него са неприсъщи шумът и суетата на живота на 21-ви век, което го прави подходящ завършек на едно духовно пътешествие.
 

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте как би изглеждала една вдъхновяваща йога почивка във Виетнам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: азиявиетнамйога
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари