Лас Вегас - наистина никога не спи

Едва ли има друг град в света, който да изглежда така нощем
Обновена: 23 фев 2015 22:04 | 23 фев 2015 22:01, Теодора Драгоева
14
Лас Вегас - наистина никога не спи
Снимка: boredpanda.com

Всички знаем, че Лас Вегас е град, който никога не спи. Това е центърът на хазартните забавления в САЩ, рекламиран е като Развлекателната столица на света, а е известен и като Град на греха.

Тук не само всички форми на хазарт са легализирани, но и няма ограничения в предлагането на алкохолни напитки по всяко време, а освен това тук има всякакви форми на забавления за възрастни.

Вдъхновен от това, известният фотограф Венсан Лафоре решава да направи нощни снимки на мегаполиса, но от височина 3 хиляди метра над морското равнище. От това разстояние Лас Вегас прилича на играта флипер, светеща във всякакви неонови цветове.

Фотографът е направил уникалните си кадри, като е летял над града с хеликоптер, за да получи най-добрия изглед. Трябвало му е доста кураж, за да направи нощните снимки, но от резултатите се вижда, че рискът си е заслужавал.

Градът на греха прилича на оазис на светлините, заобиколен от непрогледен мрак, който всъщност представлява пустинята на Невада.

Убедете се, че това е град, който никога не спи от снимките в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
За пръв път чувам, че Лас Вегас е мегаполис...смях. Мегаполис е Ел Ей или Ню Йорк...А иначе всеки трябва да го види. Нямам, нямам, нямам думи!
6
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 9 години
Тези дето пишат че Ню Йорк е ... май не са били. Това е града на градовете. Манхатън гледан от Джърси е нещо велико. Не съм фен американците но Ню Йорк е правен от цялото човечество.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 10Мдам, йорк освен таймса и разни джвъчки по манхаттан няма какво толкова да се гледа. Обаче мани вегас, човек, ако не си ходил мини през дисни уорлд, там е бати нещото, като се върнеш да газиш кал и бурени в бг е културен шок...
4
0
 
4
 
! Отговори
Flex преди 9 години
До 9Ню йорк, поне таймс и наоколо е същата лудница, не ми хареса. Вегаса нямат часовници никъде из казината и хотелите и осветлението е едно и също денонощно с идеята да не усетиш кога си прекалил :)Но и двете места стават за няколко дена да ги обиколиш, вегас е доста красив всъщност, но не и да живееш там.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много по-добре да продължите да показвате интересни острови или планини, отколкото меката на хазрта Лас Вегас. Много е важно как изглежда от 3000 метра, нали?????И ако може да дадете информация за Христо Бисеров и защо не е зад решетките?
2
7
 
16
 
! Отговори
млад червен бунак преди 9 години
И тайгата изглежда така красиво. Да заминаваме другари.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със студентски град нищо не може да се сравнява.