Лукс по китайски - да предизвикаме сетивата

Потопете се в Six Senses Qing Cheng Mountain
15 юли 2015 19:45, Теодора Драгоева
0
Лукс по китайски - да предизвикаме сетивата
Снимка: adelto.co.uk

Изчистен интериор, много дървени елементи, които придават топлина и уют на стаите, типична азиатска архитектура – всичко това може да се види в новия китайски хотел Six Senses Qing Cheng Mountain.

Той е част от хотелската верига Six Senses и се намира в близост до град Чънду – административен център на провинция Съчуан, ситуиран в централната част на Китай.

Новият луксозен хотел има и друг плюс заради разположението си до величествената планина Цинчън и заради близостта си до защитения от ЮНЕСКО район до град Дуцзянян.

Именно в този регион, известен като родината на пандите, се намира легендарният път, откъдето тръгва коприната. Регионалната столица Съчуан пък е само на час път с кола от хотела.

Китайският луксозен ризорт има общо 113 стаи, апартамента и вили, като последните разполагат и със собствени басейни и градини. Интериорът е вдъхновен от китайските антики, а голяма част от мебелите са местна изработка.
Над очарователен мост и водопади се намира спа центърът на хотела. Той предлага специални терапии, вдъхновени от китайската култура и регион. Ресторантът пък предлага органична храна, част от която е отгледана именно в градината на хотела.

Посетете галерията на Тialoto.bg и разгледайте хотела, който предизвиква сетивата в Китай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: КитайХОТЕЛсетива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари