"Акула" с 260 конски сили плува на Слънчака!

Това е най-новата водна атракция по Черноморието
Обновена: 29 юли 2015 14:06 | 28 юли 2015 09:25,
72

Снимка: Булфото

Най-новата атракция на морето в Слънчев бряг е "Seabreacher". България е първата европейска държава, която предлага подобно водно изживяване, а в света само още 5 държави си имат "акула" - САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и ЮАР, пише Булфото.

Tова е невероятна моторна лодка, която освен, че се движи по вода може да се гмурка и да отскача на 6 метра над водата.

5-метровия плавателен съд, достига скорост от 22 км/ч на повърхността на водата. Два педала в пилотската кабина позволяват на водача да манипулира перките и да контролира реактивната струя, създадена от двигател с впечатляващите 260 конски сили.

Машината управлява професионален пилот, като има място за един любител на екстремните преживявания. Цената за 5 минути е 70 лева, а за 10 мин. – 100лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
6
 
! Отговори
bai MILE преди 8 години
,,Slan4aka'' Abe vie jurnalistite vmesto da ste za primer po pravopis I vazpitani I literaturno izdarjani komentari za da se haresate na masovata prosta6ko-4algadjiiska auditoria,se 4udite kakva jargonna re4 da izpolzvate za da im se podmajete.Sram,sram I pozor za bulgarskata jurnalistika.Dqdo Vazov se e obarnal v groba ot takiva kato vas
55
3
 
13
 
! Отговори
ДЖОНИ , преди 8 години
ХА ХА ХА , 22 КМ,В ЧАС , АЗ ГУМЕНА ЛОДКА ГРЕБА ПО БЪРЗО
54
2
 
7
 
! Отговори
maora преди 8 години
Triqbva da sum napulno otka4en za da dam na tia maloumnici takiva pari.........hahahha
53
0
 
7
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Ако направите сметка колко пари струва и те колко искат за 5 минути... Трябват им по-малко 7 дена да си избият парите. Разбира се в сметката се предполага, че трябва да се използва всеки пет минути, 24 часа на ден. Но все пак при един добър сезон, като нищо ще си върнат парите.. Добра идея, но както много неща в България - трябва да плащаш като поп, ама то нали сме една от най-богатите държави.
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слънчак в една Слънчасала държава !!))))))))
51
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това само някви хипита от СОФЕТО ще да му викат "слънчака". Останалите които си живеем по морето и ходим РЕДОВНО там си му викаме просто "слънчев" - за кратка форма.
50
1
 
6
 
! Отговори
pepo преди 8 години
До АнонименСлънчев бряг
49
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плажът за бетона.Морето за акулите и джетовете.Слънчака за чалгарите.Измениха се нещата през последните години.
48
2
 
41
 
! Отговори
??? преди 8 години
Странно е в новините да се използват подобни простотии като Слънчака! В днес бг нямат ли редактор и коректор, които да им пооправят бакиите?!
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалгата си е чалга - Слънчака се римува с п*така и с помощта на няколко неграмотни журналисти ще промени името на Слънчев бряг. Това вече сме го виждали неведнъж по всякакви поводи.
46
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 45. Ми няма как да познаваш такива хора бе пич. Незнам каква е твоята среда и честно казано не ме интересува. Слънчака е ужасно място и това е факт. Не те карам да ходиш или да го харесваш. В моята среда пък хората го наричат така от 10 години. Точка. Кой както му харесва, така да си му вика ;)
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само като прочете човек заглавието, му става ясно в каква среда живеем...
44
0
 
1
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
До нова прозаВнимавай в картинката! Преди 3-4 месеца бюрократите от ЕС забраниха секса с домашни животни. Може би козата на съседа е умряла от мъка, като е чула за тази забрана.
43
0
 
6
 
! Отговори
Шапка Ти свалям преди 8 години
До Много грубоМного готин лаф! Шапка Ти свалям!
42
1
 
15
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Слънчака - простотия.Грешните параметри на акулата - невежество.Машината управлява пилота - неграмотност.Давай все така!
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слънчака?Е до кога да търпим тия простотии?
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам кои сте тези дето сте хората, които сте обичали да ходите на Слънчев бряг и сте си го наричали Слънчака. Аз такива не познавам. Слънчака за пръв път го срещнах пак тук преди няколко дена и не знам кой е Дриско ли е Криско ли е. Може би става дума за средата, в която се движим. В моята среда не се използва Слънчака, а и както казах, досега не бях чувал и хора извън средата ми да използват такова име за Слънчев бряг.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименSelqnin..nee vapros na geografsko opredelenie...a na mantalitet...poznavam mnogo xora ot sofiq..koito ne sa po malko selqni..ot nai varlite takiva.
38
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, което се опитвам да обясня е, че Слънчака го наричахме хората, които обичахме да ходим там преди. Не го измислил Дриско, не са го измислили и селяните. Признавам си, че ходя там и сега, но само за някое парти, което си заслужава и стига толкова. Аз не намирам нищо лошо в това. С това място са свързани много хубави спомени от моя живот и ми дреме, че на някой му е селско и т.н. На Приморско, Китен или някое друго селско място е по-добре със сигурност :)
37
0
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Журналистката е слънчасала под Слънчака.