Приключения за екстремни натури

Това не са преживявания за хора със слаби сърца!
12 авг 2015 12:53, Теодора Драгоева
2
Приключения за екстремни натури
Снимка; EdgeWalk

Някои хора обичат еуфоричните изживявания, които са свързани с много адреналин и с известен до голям риск. Ако сте сред тях, то за вас стандартните дестинации за почивки, едва ли представляват голяма забава.

Вие вероятно имате нужда и мечтаете да посетите по-интересни и вълнуващи места по света. Сега е моментът да планирате следващата си ваканция с нещо по-атрактивно и запомнящо се.

Независимо дали искате да преодолеете своя страх от височини, дали искате да изпитате своята издържливост, или просто искате да се наслаждавате на живописни гледки от високо, то има доста екстремни приключения, които може да ви бъдат интересни.

Ще ви предложим 14 идеи по темата, като повечето от тях са наистина невероятни и се случват сред уникална природа.

Най-градският вариант за екстремно изживяване е разходка в Торонто, Канада по ръба на небостъргача "CN Tower".

Сградата е висока 108 метра, а вие можете да се разходите със свободни ръце около въртящия се ресторант на върха на кулата. Това не е преживяване за хора със слаби сърца, защото разходката продължава 20-30-минути, но пък ще можете да се насладите на невероятна гледка към мегаполиса.

Вижте снимки на другите приключения за любителите на екстремни преживявания в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
666 преди 8 години
До бившСпоред wikipediа е 553,33 метра, а така нареченият edge walk е на височина 356 метра :) Авторите на статиите тук за пореден път са спали :)
1
0
 
2
 
! Отговори
бивш преди 8 години
"Сградата е висока 108 метра". Старата ТВ кула в София е толкова някъде. Тази в Торонто доколкото си спомням е над 500 метра. Аз лично се качих на 447-мия, а нагоре има още доста.