Дестинации, подходящи за хора в средата на 30-те

Вижте в коя посока да стегнете куфарите си следващия път
13 авг 2015 08:12, Теодора Драгоева
12
Дестинации, подходящи за хора в средата на 30-те
Снимка; The Fresh Exchange Blog

Ако вече няколко години сте прехвърлили 30-те, но все още имате същия жар за пътуване, какъвто сте имали и в 20-те си години, то не се отказвайте.

Вероятно вашите вкусове са узрели в известна степен. Сигурно сега искате да се наслаждавате на добра храна, да се забавлявате във вино барове, а не в нощни клубове, а може би вече сте свикнали и да отсядате в по-луксозни хотели.

Възможно е част от приключенския ви дух да си е отишъл безвъзвратно, сигурно имате семейство или поне сериозна половинка и вече пътуването до далечни дестинации, освен скъпо, е и трудно за организиране удоволствие. И все пак, ако решите да пътешествате отново, сега е моментът да посетите следните 5 места:

Португалия

Тази красива държава вечно е засенчвана от своята съседка Испания. В същото време компактната Португалия е дестинация с много добра стойност. Тя има страхотно крайбрежие, приятелски настроени хора, перфектен климат и добра кухня. Столицата на държавата - Лисабон може да се похвали с отлични ресторанти и заведения от световна класа.

Ще се изгубите с удоволствие в лабиринта от калдъръмени улички в колоритния квартал Алфама. Можете да си починете в някой малък фадо бар, където да се насладите на португалската народна музика. Освен това в града има невероятно уличното изкуство, има доста зашеметяващи гледки, а освен това всички красиви плажове са на съвсем кратко разстояние с влак от Лисабон. Почти невъзможно е да не се влюбите в Португалия!

Вижте другите дестинации, подходящи за хора прехвърлили 30-те в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
тук_и_сега преди 8 години
До средата на 30-те има точно двадесет години още (сега сме 2015-а) ... така че много в аванс се дават тези препоръки, дотогава - я камилата, я дъ кемъл драйвър ;)
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До bros:Ти какво предлагаш? Да заведа детето да спи на плажа ли?да, искам да има удобства, ти твоето си го води как и където искаш! И по- леко с епитетите, не говори добре за теб, на мен ми е все тая как ще ме наречеш, защото не си ми в обкръжението!Айде със здраве! :)
6
0
 
2
 
! Отговори
bros преди 8 години
До цифричките: "ако си с дете и трябва да ми осигуриш удобства!" Класически лапсус лингус издаващ начина на мислене на локална турта...
5
1
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
Смешно е, че преписвате предимно такива статии, които нямат нищо общо с действителността. Теодорчето с мижавата си заплатка, надали има пари за нещо повече от пътуване до родното си село за уикенда.
4
0
 
5
 
! Отговори
до Сидни преди 8 години
Сидни пак ли са те подгонили лудите :) :). Направо ме побъркваш с твоите коментари и фантазии...Сега с какво се занимаваш? С какъв проект? :)
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, ама ако не не насочите към Тialoto.bg за още 2-3 импресии, няма да стане.
2
2
 
17
 
! Отговори
123456 преди 8 години
На всеки му се пътува, включително и на мен! Интересно обаче колко хора имат тази възможност след сметките, децата и всичко останало, особено ако си с дете и трябва да ми осигуриш удобства!
1
20
 
4
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
сред тези ширини бях в 20-тесега за мен няма по подходящо от Ав$$$$тралиямоля да коригирате статията, благодаря предварителноне знма що чак сега ви карат да ходите там, сега няма общо с просперитета който беше когато аз живях там още преди да влезете в EU докато ви биеха шамари да слезете от клона преди 2007. Що не ходихте преди кризата що сега? мазохизъм?