Бившият слънчев дом на Бионсе и Джей Зи

Звездите скоро ще трябва да си намерят ново имение
27 сеп 2015 21:39, Теодора Драгоева
1
Бившият слънчев дом на Бионсе и Джей Зи
Снимка: celebdigs.com

Наскоро Бионсе, Джей Зи и тяхната дъщеря Блу Айви плаваха около бреговете на Италия в компанията на близката приятелка на певицата – Кели Роуланд. По всичко личи обаче, че звездите не са притеснени от факта, че скоро ще останат „бездомни“ в Лос Анджелис.

Звездите имат по-малко от два месеца да се изнесат от луксозното си имение, в което живееха от месец февруари тази година. Бионсе и Джей Зи плащаха по 150 000 долара на месец, но изглежда собствениците на имота са решили да се разделят с него.

Неизвестен купувач е платил 35,5 милиона долара за вече бившия дом на певицата и рапъра в Ел Ей. Модерното триетажно имение очарова със своето пространство и тенискорт, разположен до басейна. Освен това то разполага със седем спални и осем бани.

Друг плюс на имота е фактът, че той е построен през 2014 година и вероятно Бионсе и Джей Зи са били първите негови обитатели. Говори се, че звездното семейство вече е „на лов“ за нов дом в Лос Анджелис.

В галерията на Tialoto.bg може да намерите още снимки на луксозното имение, с което скоро двамата трябва да се разделят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Суета на суетите. Да взема сега да ги жаля, че няма къде да живеят, щото до момента плащали 150К в зелено, горките! Баси простотията.