Магията на Япония

Докоснете се до нея чрез снимките на фотографа Такаши Ясуи
28 сеп 2015 21:37, Теодора Драгоева
3
Магията на Япония
Снимка: Takashi Yasui

Преди време ви разказахме някои интересни факти за Япония, известна още като Страната на изгряващото слънце. Запознахме ви и с магичната история на едно от най-известните кучета в света – Хачико, превърнал се в национален герой на Япония.

Очарованието на страната обаче може да се усети най-добре, само ако реално се потопите в него. Или пък, ако някой местен ви въведе в тази атмосфера.

В случай, че нямате възможността да приготвите куфара си и скоро да заминете за Азия, предлагаме ви да разгледате красивата Япония чрез впечатляващите снимки на японския фотограф Такаши Ясуи.

Той живее на различни места в родината си – от Киото, през Осака до Токио. За фотографията Такаши твърди, че е "повече от удоволствие, това е страст".

Благодарение на неговите снимки, ние може да се потопим в ежедневната атмосфера на Япония – сякаш вървим по улиците на азиатската държава или пък наистина се наслаждаваме на нейната природа.

В галерията на Tialoto.bg може да намерите кадри на талантливия фотограф. Пригответе се, защото ви чака една почти реална обиколка на Япония!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: магияЯпонияснимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
От България по-красиво няма!