11 хиляди долара на вечер за кралски апартамент

Вижте повече за Rosewood Hotel Georgia във Ванкувър
3
11 хиляди долара на вечер за кралски апартамент
Снимка: Ed White Photographics

Преди време ви показахме най-скъпите хотели в света. Първенец бе хотелът President Wilson в Женева, Швейцария. Нощувка в специалния му апартамент струва цели 67 000 долара!

Далеч "по-малко" обаче трябва да плати този, който иска да отседне в кралския апартамент на Rosewood Hotel Georgia във Ванкувър, Канада.

Площта му се разгръща в забележителните 350 квадратни метра, а цената на вечер е 11 202 долара. Кралският апартамент се състои от четири спални със собствени бани, но това не е всичко.

Гостите му имат възможността да се възползват от редица ВИП услуги. Сред тях са личен консултант, даващ насоки за облеклото, обиколка на града в компанията на изпълнителния директор на хотела, дневни спа процедури и ястия, приготвени от личен готвач.

Апартаментът се намира на 45-тия етаж на хотела и предлага страхотен 180-градусов изглед към канадския град. Може да разгледате мястото, за което трябва да платите над 11 000 долара на вечер в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само да споделя, че дюшекът на леглото в спалнята, намираща се в източната страна на апартамента беше калпава работа!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Консултант по облеклото си е вече прекалено може би клиентите им постъпват голи като просяци в тоя бардак.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много добре цял ден забавляваш разни *** да не си чоплят носа и накрая си плащаш ами ако не искам да спя във скапания им хотел защо ме занимават със реклами да си спят сами тaм