Звездите диктуват: Ваканция според зодията

Стягайте куфарите за дестинация, диктувана от зодиакалния ви знак
25 ное 2015 09:56, Теодора Драгоева
1
Звездите диктуват: Ваканция според зодията
Снимка: outnow.ch

Астрологията може да разкрие много за нашите нагласи и предпочитания. Ако се чудите къде да идете на почивка през мрачната зима, не се колебайте да се вслушате във вашия зодиакален знак.

По света в пълно със забележителности и прекрасни места, но хората имат различни вкусове и затова нещо, което е забавно за един е скучно за друг.

Ето и къде да идете на почивка, ако се осланяте на вашата зодия, като започваме с първия зодиакален знак в годината:

Козирог (22 декември - 19 януари)
Козирозите са стабилни и предани хора, но не и спонтанни. Те не обичат да бъдат уязвими и правят всичко по график. За тях е подходяща почивка в родната им страна, където ще се чувстват сигурни, сред позната среда. Тези хора обичат да пътуват и в чужбина, но най-добре се чувстват на позната територия.

Водолей (20 януари - 18 февруари)
Тези хора има богато въображение и приключенски дух. Те обичат да се отклоняват от тълпата и за това си падат по по-скрити, непознати и далечни дестинации като Перу, Уругвай и т.н. Водолеите имат афинитет към южноамериканската култура и темперамент.

Риби (19 февруари - 20 март)
Рибите се чувстват добре в дълбоки води. Те са адаптивни, състрадателни и чувствителни хора, които обичат по-спокойния, почти мързелив подход към живота. За тях идеалната почивка е круиз из някакви по-топли морета. Така, хем ще се возят по вода, хем ще видят много различни места.

Овен (20 март - 19 април)
Те са смелите лидери на зодиака, освен това са независими и сприхави. За тях идеалната дестинация е Москва - руснаците са сурови хора като представителите на зодия Овен и те биха се чувствали удобно в руското общество. Освен това руската столица е едно вълнуващо и бляскаво място.

Още по темата можете да прочететв в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: астрологиярибикозирог
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната доза величайши глупости! Ще почивам както на мен ми харесва, а не както "звездите ми го говорят".