Сватбено пътешествие според типа двойка

6 идеи за дестинации, подбрани за вас от Tialoto.bg
11 мар 2016 20:47, Теодора Драгоева
1
Сватбено пътешествие според типа двойка
Снимка: outnow.ch

Меденият месец уж е нещо универсално – начинание за всяка нова брачна двойка, но това не е точно така. Идеите за сватбено пътешествие са много и всяка двойка трябва да съобрази своя избор с личните си предпочитания.
Хавайският рай например, за някои двойки може да бъде символ за скука. Затова, ако ви предстои да планирате медения си месец, съобразете се със стила и предпочитанията на вашата двойка.

Ето и няколко идеи за дестинации:

1. За двойката – авантюристи
Ако вие и партньорът ви сте щастливи, само когато усещате прилив на адреналин, то трябва да се отправите на пътешествие, което крие някакъв риск, за да усетите тръпка. Може би е най-добре да се насочите към Белиз (държава в Централна Америка) или някоя екзотична страна в Южна Америка, където освен екзотични пейзажи, да има тропически гори, водопади и вулкани.

2. За двойката, която цени лукса
Ако вие и вашият нов съпруг цените лукса и комфорта над всичко, особено когато сте на почивка, то изберете си курорт с красиви плажове и спа комплекси в едно. Може би трябва да се спрете на тропическа дестинация и на хотел – ултра ол инклузив, като комплексите на островите Търкс и Кайкос в (югоизточната част на архипелага Бахамски острови).

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
25
 
! Отговори
8 преди 8 години
А,АКО НЯМАТЕ МАНГИЗИ,ИДЕТЕ НА СВАТБЕНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ПРИ БАБА СИ НА СЕЛО!ДАНО САМО БАБАТА ДА Е МЛАДА И ДА ГЛЕДА ЖИВОТНИ И ДА ИМА ГРАДИНКА.