Aксесоарите, които ще направят есента ви красива

Кои са летните покупки, които можете да носите и в по-хладно време?
Обновена: 4 авг 2016 21:02 | 4 авг 2016 18:15, Криси Табачка
0
Aксесоарите, които ще направят есента ви красива
Снимка: J Crew

Разбира се, че е нормално да си пазаруваме през август, но е особено важно да бъдем разумни, без значение в кой период от годината си попълваме гардероба.

Имайте предвид, че края на месеца маркира преминаването на сезона и старта на Седмици на модата.

Това означава, че е добре да потърсим компоненти, достатъчно леки, за да ги облечем по време на последните си разходки по плажа и практични в такава степен, че да можем да ги носим и в леко прохладните вечери в града.
Новите компоненти, задължителните рокли и силуети, заедно с любимите ви аксесоари, ще направят есента ви много красива.

Ето от какво имате нужда.

1. Кожени чехли
Една от основните ви цели за лятото е да запазите нещата колкото се може по-семпли, особено когато става въпрос за обувки. Заменете нестандартните модели сандали на висок ток за класически кожени чехли, които определено се утвърдиха като водеща тенденция за пролет-лято 2016. Ще можете да ги комбинирате с всичките си дрехи и да ги носите и през есента.

2. Тънък пуловер
Тънкият пуловер е задължителен компонент за лятната ни визия, защото морските вечери могат да бъдат много хладни. Това е една дреха, за която спокойно можете да инвестирате, тъй като ще я носите и през есента.

3. Красив клъч
Малката официална чанта е страхотна и лесно може да се носи както през деня, така и за по-специални събития. Както добре знаем, освен обувките, всички останали аксесоари лесно могат да преминават през сезоните с всякакви дрехи и материи.

Още по темата четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: чехлипуловерклъч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари