Да надникнем във вила на хавайския Мауи за $17 млн.

Продуцентът на "Смъртоносно оръжие" Ричард Донър продава имота
11 фев 2017 16:35, Екип на Tialoto.bg
2
Да надникнем във вила на хавайския Мауи за $17 млн.
Снимка: celebrityhousepictures.com

86-годишният режисьор и филмов продуцент Ричард Донър наскоро продаде дългогодишната си вила на остров Мауи срещу скромните 17 милиона долара.

Под зоркото око на Ричард са реализирани едни от най-незабравимите филми на съвремието ни. Сред тях са поредицата "Смъртоносно оръжие", първият "X-men", „Супермен“ 1 и 2, "Теория на конспирациите", "Атентатори" с участието на Силвестър Сталоун и много други. Освен работата си в киното, Ричард Донър може да се похвали и с богата телевизионна биография. Състоянието му се оценява на десетки милиони долари, а част от него бе хижата му в Мауи.

Сгушен сред палмите и ниските храстчета на Хаваите, имотът на Ричард се простира върху 4 декара зеленина и морски бриз. В средата на този парцел е разположена двуетажната хижа на възрастния продуцент.

Красивата вила е проектирана от известния архитект Томас А. Клигерман заедно с къща за гости, издигната в близост до основната сграда в имота. Строежът на двете здания приключва през 2004 г., когато Донър я купува за неизвестна сума.

Хижата в провинциален-ретро стил разполага с 2 спални и 4 бани. Вътре са изградени най-важните социални стаи – всекидневните, трапезарията, както и зимната градина. Освен тях хижата на Ричард посреща с огромна кухня и чаровна архитектура. Разгърнатата площ на основната постройка е 430 кв. м. Основни материали за нея са дървото, камъкът и стъклото.

Чака ви една модерна визия, извила глава с поглед към миналото.

Къщата за гости предлага офис, фитнес зала, всекидневна стая за събирания и кино салон. Тя е идеалното решение за хората, които обичат да се забавляват, но после да се приберат на чистичко и подредено в дома си.

В средата на миналата година продуцентът опита да продаде имота си за 22 милиона долара. Движението му на имотния пазар обаче бе неуспешно. Цената започна стремглаво да пада, сривайки се до 17 милиона долара.

Разгледайте хижата на продуцента Ричард Донър в галерията на Tialoto.bg

Автор: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
изпуснах я,чащото чаках да падне на 15 милиона,но нищо. и без това нещо не ми спира погледа,не ми е достатъчно интересна тази вила. ще търся къща на село.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво все надникваме в някакви отвъдокеански бараки? Някой украинец, някой шейх, някой азиатски или африкански диктатор няма ли?