Русия бързо ще отговори на санкциите на САЩ

Москва ги определи като "враждебна стъпка"
233
Русия бързо ще отговори на санкциите на САЩ
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров. Снимка: Ройтерс

Руското министерство на външните работи заяви, че страната бързо ще предприеме ответни мерки срещу последния кръг от санкции на САЩ, които окачестви като "враждебна стъпка", предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата
"Разбира се, нашите контрасанкции няма да се бавят", се казва в изявление, публикувано на уебсайта на ведомството.

"Оценяваме въвеждането от Вашингтон на нови антируски санкции като поредната враждебна стъпка в руслото на предприетия от американската администрация конфронтационен курс", заявява руското външно министерство.

По-нататък в текста се изтъква, че "жонглирането със санкции" няма да принуди Русия да промени принципната си позиция. "Няма да действаме в угода на геополитическите амбиции на САЩ и на намеренията на онези отвъдокеански политици, които се стремят да използват "управляемата Украйна" в интерес на сдържането на Русия", заявява руското дипломатическо ведомство.

Министерството посочва, че предстоящите контрасанкции се "принудителна мярка, но Москва оставя "отворена вратата за конструктивно и честно сътрудничество", включително и по украинската криза, ако Вашингтон е готов на това. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
2
 
2
 
! Отговори
Топчо преди 9 години
Айде бе ***, нещо новите санкции моного ги умувате?! Какво ще забраните продажбата на самовари в САЩ?! О, УЖАС!
174
3
 
4
 
! Отговори
Евразия преди 9 години
Софиянче май много са ти наркотиците, тази седмица в РФ имаше регионални избори. Путин е един човек само, руснаците си го уважават и тачат. От изборите излиза че алтернативата ако не е Путин ще е Жириновски ауу ауу ауу. Идеялния партнйор за САЩ хихиии
173
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софиянец ли си не софиянец ли си...преди да пишеш глупости прочети и преброй колко въоръжени конфликти и войни е запалил САЩ и колко Русия!
172
4
 
2
 
! Отговори
сони преди 9 години
До АззА ти си още по *** Рейгьн без един изтрел ги сложи на колене и сега ако се действа по твьрдо до една година отново на колене
171
2
 
10
 
! Отговори
Азз преди 9 години
До софиянецсамо ако знаееш колко си ***,толкова *** че нямаш една капка сиво вещество и една гънка.мозъка ти е гладък като яйце на кокошка.и как нато и ес ше я изпарът ,,изпарена''.можеш ли да кажеш *** как ше стане това най голямата страна която заема една осма от света ше бъде ,,изпарена''.страна срещу която кой и да се е изправял е бил тотално победен(Наполеон и Хитлер)ако ти говорят нещо тези имена,защото както казах ти си много ***.
170
1
 
5
 
! Отговори
Перничанин преди 9 години
До 210 СофиянецЕи, ама жерно си софиянец отвсякъде
169
25
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
Путин е арогантен *** ,който си въобразява, че няма сила, която да го спре и е абсолютна заплаха за мира в Европа. Нато и ес трябва да застанат на една единна позиция и да му покажат, че ако путин заплаши мирът в Европа, то в отговор рф може да бъде изпарена. Само така може да се спре този луд.Не може един ненормален човек да е заплаха за мира в цял континент и да бъде оставен да си разиграва руският джихадизъм и неонацистки национализъм, както си иска. АГРЕСОРЪТ ПУТИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН
168
5
 
24
 
! Отговори
rustam преди 9 години
Завиждам на руснаците че имат такива политици завиждам им че имат и такава армия завиждам им че не им пука нито от американци нито от европейци много са си чупили главата с РУССИЯ сега е ред на америка а европа не се брои идва зима, и то студена за европа.
167
3
 
2
 
! Отговори
Аграрник преди 9 години
Ще забраняват внос на храдилници и компресори за тях. Еми яденето, което им остава нестава са охлаждане. За кво са им хладилници?https: / / youtube. com / watch?v = 28dTRq45sQMhttps: / / youtube. com / watch?v = kUcSxzFZzGI
166
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каза им всичко 1 към 1! Четете лузъри каква е истината и защо САЩ дестабилизираха Украйна! Наистина това е дипломат номер 1 в света!
165
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До stСанкцията е......... от днес, газта и нефта е в рубли, за алуминия в злато. Без малко и да забравя......... Русия и Китай продават некви хартийки...външен дълг на тия де ги печатат....за без пари ги дават)
164
1
 
2
 
! Отговори
malkiq princ преди 9 години
mrazq zapadnqcite che se opitvat da me podkupvat s nqkakvi ***
163
1
 
22
 
! Отговори
морски преди 9 години
Слава на Русия!Велика!
162
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скъпи американци,на чело на Русия вече не е вашият"демократ"и"добър"президент Елцин,който почти бе унищожил Русия!На чело на Русия е един истински патриот и офицер от КГБ-Владимир Путин!Да това е човека които ви развали плановете да сте световен жандарм и да учите целият свят как да живее!Това е човекът които възроди Русия,за това и Путин ви е трън в очите,за това го изкарвате"агресор"и "зъл",а не "добър" като Елцин!И това е така защото възроди силна Русия!
161
3
 
42
 
! Отговори
тя преди 9 години
Руснаците никога първи не са предприели каквото и да е , насочено срещу някой.Но те са велика сила и няма да позволят на Америка да ги ръководи и да са под техен диктат.
160
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американците пак искат да си оправят икономиката на гърба на европеците и Русия като през втората световна война.
159
29
 
5
 
! Отговори
st преди 9 години
Само една смислена санкция която русия може да наложи на сащ само една ми кажете.Само една която да навреди на щатската икономика така че гражданите да усетят и да им падне благосъстоянието.
158
31
 
5
 
! Отговори
bo преди 9 години
Що реват бушмените...нали са богатиириии...да ви перем в псевдо държавата. Такава излагация с Украйна не може да им се прости на чукчите. А пък червените клакьори винаги ще икарат от джоба някоя засукана конспирационна схема.....Алооооу ***, кой вдигна Европа след войната, кой спаси Русия от немския ботуш....всичко с неизменната помощ на ония зад океана...после пак те ви виновни. Що скъпите ви "братушки" не си вземат да седнат на задните си части ида заживеят един стандарт за пример......а
157
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета *** мнения на *** ме хваща срам да кажа, че съм българин. Не е за вярване '
156
24
 
7
 
! Отговори
Austin Powers преди 9 години
Ей ***, разпиляхте ги от бой тези империалисти. Като сте почнали от 1917 та чак до сега. Хайде спрете малко имайте милост нали сте християни.